Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor mondtad, hogy eladod én is megkérdeztem pár embert, de semmi
az nem igazán jó
Csak tyúkom van de, az is tud kukorékolni
móvár duna lakó park aza szutyok meg senkinek sem kell én társaságomba senkinek sem kell egy öreg 620
az nem de lessz egy torony a jobb oldalon sanya és egy kakas kéne a tetejére
3 garázs?
hol építed ezt a házat? amúgy a 620ast sikerült már eladnod?
Ahogyan em még vagy 2 évig nem is lesz ... kacsaláb nem érdekel,nekem megmaradt az építkezésről
most mondjuk kurvára nincs idöm tudod első a család de vasárnap du az enyém
bocsáss meg nem is mondtam hogy a tiéd csak hogy széép
naná myki csak lenne már ojan idő... már alig várom. meg kell nekem is rendesen tanulni pár gyakorlatot...
...nagy fába vágtad a villáskulcsod karcsúsítod a tehénkét
Igen!Nem az én pénztárcámhoz szabták annak az árát!Na de!Olyan még nem volt,hogy ne lett volna valahogy bassza+!
Isten őrizz! Ez nem az enyém! Neten böngésztem!
Akkor nemtom...marad a kompozit cuccos, csak hát az árban
Fotót kérnék az akcióról!
szíííííp a motor laca
Dehogy leszel az Sanyika!Szevva!
szeva feri megyünk gyakorolni
Ez már megtörtént.A segédvázra is megvan a gyógyszer de ez a kissebbik dolog ,a nagyobb az,hogy a gyári elvágva gagyi. Az oldalaiba kell még 12mm a végéhez 40mm ennek az egésznek ívesen kell hogy összekapcsolódjanak és persze van egy törésvonal is aminek ki kell futni a végéig!A mintám már készen van /körbesablonoztam/tuti replica utánzat de mint írtam is müanyaghegesztve nem lessz szép az alsó rész mivel látható lessz a hegesztési tartóanyag.Éppen van egy ilyen képem is, de ez nem igazán az amit szeretnék!
Hülye legyek
Nincs mit!

VEGA!
Lökjed fel az eladó SM-szettedet az apróba, volna egy ismerős aki ilyet keres az EXC-jébe!
köszi mégegyszer a hátsó sárvédőt GD, nagyon állatul néz ki a motoron
hello sracok!volna 1 kérdésem!van 1 drzm,átakarom épiteni sm-nek!milyen kipufogot tójak rá?