Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még hogy válságvan veszekednek a motrokért
"Az erő velem van" ez k*rva nagy
úgy látszik, az enyém is elkelt!
én mégis kinn vagyok de most viccen kívül
ja szasztok
palyti majdnem 3/4 évig árultam a gépet most kettö vevö is vitte volna komoly mi
semmi extra sok volt a meló
Az a te méreted köbö...az adatlapomon a képeken az van rajtam
mi a pálya fater merre voltál már hiányoltalak
Őlj meg
ugyan miről beszélsz? már nincs szabad nap a zártosztályon!
je je dzsidzsi füstöt meg lábdobot ÁÁÁÁÁ JEEEEEE
kábelkényszer meg a nyalez-szopez urak letörték a hangulatot?
ollé skacok mi a helyzet itten?
szewa sanyám.....nem vágod véletlen fejből milyenek a fúvókák a yami yzf 426 2002-be gyárilag,,,,,,,mond meg mert nem bírunk zöldágra vergődni egy karbival.......és akkor nem kell hogy megöljelek...köszi
minden nap mehetsz. ha esetleg sokan vannak, akkor bontják lassú és gyors csoportra. ha mégtöbben, akkor lassú, gyors és k*rv@ gyors csoportra. az utóbbi az SM!
nem tudom hogy jó-e lenne rám... képet esetelgt tudsz róla küldeni?
am kakucson mikor vannak olyan napok, amikor kisebb teljesitményű mocik mehetnek? (pl 125-50 ) vagy bármikor?
hát, még nem próbáltam bőrrucit, de 182-183 cm magas vagyok, és normális testalkatú..
Ha nem akarsz sokat költeni akkor van egy használt red-bullos ereklye bőrrucim, 56os méret, ócsóért
nagyon sokféle bőrruha van a piacon. válogathatsz kedvedre. esetlegesen vehetsz használtat is. ezáltal sok pénzt takarítasz meg! mekkora méretre lenne szükséged?
Sziasztok! még szezon előtt érdeklődnék, milyen bőrruhát ajánlanátok hobby - pálya (go-kart pálya, kakucs) motorozásra ( nem nagy tempó (50-es motorka), de esetleges csúszásnál, esésnél mégis védjen). Nem verseny vagy komoly ruhára gondoltam. tudjátok, sosem lehet tudni... (!)
Köszi szépen
minden megoldható, a pólókkal kapcsolatosan.
Nah, akkor jó.

Póló lesz fehérben ? ? ? ? ?
hogy rendbe jön magától. de mondjuk tényleg nagyon sokat javult az utóbbi 2 hétben!