Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát találkoztunk egyszer-kétszer
már ment is!
Csak azért kérdeztem, mert ilyen megoldással még nem találkoztam. Az Akrapovic és a Higasi a rugóstag előtt megy el, a WRP meg 2 különoldali rendszert visz végig.
Csókolom, Drága...Te ismersz valahonnan?
Upsz a fotó lemaradt
Lehetséges, hogy létezik, csak ha nincs benne a katalógusban, akkor sajna nem tudom megszerezni. Egyre színesebb vagy, mondták már?
Hát a méretedre én se emlékszem--Danikám nem kiforgatni , de van egy pár kesztyűm, gyere el. Már amúgy is régen láttalak
Addig is egy fotó rólam, meg a gépsárkányról:
Nem ér bele minden pontosan ki lett mérve. A hátsó teló full összenyomott állapotában még kb 1 cm van a gumi és a cső között. De a kereket még tudom hátrébb vinni bőven, de felesleges.
Azért a tulaj fejét megnézném mikor az első karist felkerül a tükörre polírozott palástra...

Dani from Degecz
Persze tesó! Ha nem gond, hogy én vágtam ki őket! Egy postacímet kérek és már megy is! A hátsó idomra van három és a fejidomra egy.
Ugratás utáni leérkezéskor nem ér bele a kerék? Szép munka a dob...
csodaszép az új kipöffenő! a matricák szabásmintáját el tudod esetleg küldeni nekem?
Aha akkor csak jó a cucc Na majd meglátom mi lészen vele!Lehet nem kótyavetyélem akkor el
Elvileg ha nincs benne fojtás akkor beéghetnek a szelepek Vagyis engem ilyennel rémisztgettek páran.Fel szereltem a gépre és nagyon disznó hangja lett meg dobott is rá erőt csak rájöttem hogy teljesen felesleges egy 525-re.Egyébként eladom ha kell valakinek!
Tedd fel bátran! Az 525-ösömnek sem lett baja, és az SMR-nek sem. Jópár haverom gépén van ilyen dob, egyiknek sincs baja, és már legalább másfél évet mentük vele!
hogy tudja szétkurni a szelepeket?
de szépek!
Nekem is csinált egyet,szerintem még a te gépedre lett rá próbálva most December eleje körül!Csak én valahogy nem merem használni.Fosok hogy szétkurja a szelepeket.
Szia!
Igen! Bár már ezek vannak rajta:
(szinten Fenyöoldrider)
Üdv Kissjoco!
Jól látom hogy az SMR-eden Fenyöoldrider féle kipuff van?
Öööö...ezt inkább nem kommentálnám
Citromsárgában nem létezik? Egyre több a citromsárga rajtam (bukón is van) és a motoromon is van. Szerintem menne hozzá. És a ruhám is kék, ahhoz meg nem megy a narancs. Méret nemtom mekkora legyen, mert elég érdekes kezem van...
Szeretem az ilyen filmeket sok a vér meg minden wááááá, de nem véletlenül mondják, hogy gyenge idegzetűek ne nézzék