Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Photoshop
Minden tiszteletem és köszönetem Nagy Dávid Kollegánknak, aki a mai nap folyamán sokat segitett nekem !
Rooftop mester. Ezek a pólók fehérban is elérhetőek leszenk?
Egyébként az egyik fülemmel (hallásommal) nekem is volt problémám és tudtak rajta segíteni infúziós kúrával! Neked mit mondtak rá?
COMING SOON!
ma Tankcsapda estet tartok mert hiányzik egy kis rock&roll
és ebben a dalban van egy nagy igazság

"....Van aki ésszel, van aki pénzzel,
Van aki egyszerű, puszta kézzel.
Van aki tudja, van aki érti.
Van aki az életét se félti.
Van aki mindig, van aki egyszer.
Van aki gyűlöl, van akinek tetszel.
Van aki ellened, van aki érted.
Úgy kapod, ahogy kérted.
Az életedet úgy kapod, ahogy...."

Én ezzel csatlakozom a pozitív gondolkodás és látás módodhoz amit a válság ellen hoztál fel egyik hozzászólásodba!

HÚÚ ÁÁÁÁHHH ROCK@ROLL
ez a kép, a baleset után, 21 nappal készült. a röntgen, a baleset napján.
ma hajnalba olvastam végig az elmúlt 8-10 napot és valahol volt egy kép amit betettél a kezedről elég duzzadt volt! nekem is egyszer ilyen lett "egy box edzés" után és úgy fájt a kezemteje ha hozzá ért valami majd megörültem!
de annak örülök hogy ilyen gyorsan gyógyulsz!
ha nem lenne párod mondanám, hogy a hoki is nehéz ilyen kézzel meg nem hallanád ha rád nyit valaki
Ha moto kerül a képbe, akkor mindig itt vagyok!
Ha még duzzadt valamennyire a kezed, van rá egy jó tippem.
Nekem pár nap alatt megoldotta, pedig rendesen 'Popeye' -be nyomtam előtte !
Ha érdekes a dolog, akkor MSN.
jah köszönöm jól vagyok, szinte teljesen. az egyedüli ami zavar, hogy a bal fülemre nem a legjobban hallok. a kezem sokkla jobban van, sokat lohadt a duzzanat az utóbbi napokban. sajnos még igazán fogni nem tudok vele, de már így is sokat javult az ízületi mozgáshatár....bár még nagyon beszűkült így is!
király lesz

a héten kezdünk bele a szitázásba, elsőre 20db lesz legyártva. a méretosztást elfelejtettem. mára ígérték a az igazi go-go designt. de még nem kaptam meg. pedig nagyon várom. megelőzve minden kérdést, bal oldalt pepita zászló, bele úsztatva a moto a gogo felirat, jobboldalt egy SM rider csúszik keresztbe, szintén a felirat alá úsztatva.
Szeva Lukító!

Jobban vagy már? Kezed milyen?

Láttam a GoGo-s pólót amit meg dizájnóltál formába öntöttél!
Nekem tetszik!

Már le vannak gyártva vagy megrendelésre készül? Milyen minőségű az alap póló amire nyomod?
Látod, így jár az , akinek állandóan 'csőre van töltve' a gépe...
Ha mindenki felébredt akkor jó reggelt!

kutya. éppen most mondtam neked köszönetet az adatlapomon, hogy bár nem tudatosan de megörökítettél!
én is!
Nocdak, nocsak. A "Go-Go" kifejezésre felébredtél ?
Köszi és figyelni fogok
ne má Sanya!

én határozottan túlfűtött heteró vagyok ebben az első 30-ban és a következő 30-ban is az leszek na most ha még 30 összejönne akkor a 90. szülinap után pedig vállalom a melegedést
gyere el gogo-ra, figyeld a fórumot és megtudod mikor és hol lessz.
Egy kis ízelítő:

/ezeket a képeket nem lehet megunni /
Csö mindenkinek gyakran mentek pályázni mert énis kiprobálnám magamat hátha ügyesvagyok