Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15+15 az csak 30, nem?
Gyerekek, ma egy 13000nm-es fűtött csarnokban jártam aminek az 1/3 része tök üres ezért így könyörögtem hogy egy kicsit motorozhassunk, még lóvét is említettem , de mivel Japán tulajdonban van ezért nem értette hogy mit is akarok, hiába magyaráztam nem értette vagy csak nem akarta ezért jobbnak láttam hogy lelépjek ne húzza az időmet és legfőképpen ne nézzen bohocnak
Helló!

Itt találsz ugyanolyan pólót mint amit a Luki akar csinálni.
Van feszülősben is és csak 13$

Klikk ide
akkor majd a havert keresem...........
Akkor ide írok. Próbállak majd nyomon követni titeket tavasszal, és megpróbálok ott lenni a pályanapokon
egyik szemem sír, a másik nevet.... 1 KTM tulajjal kevesebb lett és egyben több is, azt sajnálom nagyon, hogy nem SM lesz a következő gépezet!
csá köszönöm a korekt hozzá állásodat kellemesen csalodtam,hogy még vannak ilyen hozzá állásu emberek Jövö 7et meg majd megdumáljuk.Smhooligán meg minden "A" betüs italt imád és soha nem utasit vissz
hát...ööööö... kicsi

A következö 10évre elég is lenne
levásárolod a maradékot, veszel pár ruhát meg pár liter olajat
milyen vagy..hát köszi...

van még motorom eladó, nem csak ez a három
Hát bocsi, de az úgy nem fog menni
vedd meg mind a 3-at
ez meg kérdés akart lenni..
Biztos megtalálsz, ott fogok állni haver mellett
LC4-et nem számoltok be. Ugyértem, fizettek még rá
Bizti összefutunk, hisz csak pár ezren leszünk........
Zolinak 6 hétig volt fent, de minden este levettük, mert nagyon elb@szták a gipszét, meg minden este átkötöztük. Kitartás még egy hétig
na voltam kontrollon, még egy hetet marad a gipsz-haver! mondjuk esténként biztos, hogy leszedem fürdeni!
Oké anya
Te beveszed a cumit, én meg megyek megeszem amit főztem
Ez így igaz MINDENNÉL FONTOSABB
Akkor majd más lesz a fontos, most ....na megyek beveszem a cumimat és oázok