Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háj evri bádi!
csináltam egy uj iwiw-et, KTM SMR néven
aki úgy érzi hogy ismeri a motort,vagy tetszik neki vagy ilyesmi,jelölje csak be
meg majdnem bevont jogsival meg jó sok birsággal..
de ez tavaly vót...
azóta komolyodtam
Lapjával négykézláb
De legalább szexszel kezdted az évet!
Gottseidank télleg csak 200 m-t mentem hóban, a többi csupa forró, száraz, eggggyáltalán nem sónedves kunmadarasi betony vót!
csá ha elfogatsz egy tanácsot ajánlom györbe a ducatisokat az értékesitésre 1 hét allat eladták ugy hogy még szar szituba keveretünk mert 2-en is lefoglalozták
nem?

tavaj szilveszterkor satu részegen fél3kor 20 centis hóban lementem a hondával a supermoto szettel a szomszéd faluba mert hajtott a vér( meni kellet valakihez ) hazafelé volt jó kis emelkedő lapjával toltam fel négykézláb a motort.

lent még előtte találkoztam a határőrökkel anyi volt a szerencsém hogy rokon/barát/ismerős volt a csákó, amugy most biciklivel járnék

ja na lényeg hogy megy az hóban is
Hóban ezekkel a pracskerokkal izgis lehetett de, egy jó fotó mindent megér ...motot még nem láttam hóban,
Kösszép, evickéltem vagy késszáz métert a biztonságot jelentő szárazparttól, csak hogy hóban fotózhassam
Elkaparni elbír, elindulni nem bír!
Milyen stramm kis bringa ....ezek rejtett szöges gumik ...vagy rugós szögekkel vannak ellátva ....jól néz ki a hóban
Na mi van szuperlotyósok ....
szappanos jégen nem bír elkaparni?
Áááááááá, nem.
Tapadt faszául!
Hmmm van valami privát hely ahol ezt meg tudjuk beszélni ? mondjuk msn vagy skype ?
hmm igen láttam szemezek vele nagyon
itt elkaparova volt?
hát most nem is az, de már kinéztem lebeszéltem h viszem.... áá foglalló nem kell mert ugysem viszik el... hát most rábasziget van egyedüli reményem az h a srác nem kapja meg hitelezendő összeget, akkor viszont indulok is ócsára és lecsapom a pénzt az asztalra
Pedig direkt nem dugtam el nagyon
Nincsis jobblábam!
Jaja, általában nem a féken van, de ha mégis, akkoris a kéziféket használom
itt van kárpótlásul neked az én 660asom. hitelt tudok neked rá intézni pillanatok alatt!
hopp megtaláltam a rejtett kincset
Já, já...kormányhoz felvezetve a hátsófék, gondolom olyankor néha a jobb lábad máshol van
öcsém azzala cafeizé ember

hogy megy a szájkaraté a KTM topicban
amúgy télleg öszvér, csak az olasz kanca nem szamárral dugott, hanem japán telivérrel
zsear!