Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapjál már fel engem is légyszi!
nekem meg ha jól emlékszem vagy 150km
hát ha megyek én felveszlek szivesen
New see one up road? Nyuszi van apród?
This no my cream.
You come on sir one.

Jaja, inkább te jöhetnél engem felvenni.
Nyir1háza 50, onnan meg kb 30, nem vészes, lábon max 50 perc.
Huhh most nézem hogy nem esik útba
neked csak 83 km !
Valki nem jártas véletlenül Olaszországban? Pontosabban Verona-ban. Valami boltot keresnék, ahol kipuff rendszereket lehet venni. Pl.: ARROW

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
igen énis remélem hogy jössz felém és majd felveszel
Igenigen, természetesen ezis recseg, pláne, h fényképezőgéppel készült.Hát, azt énis remélem, h eljutok a rabócsira...
Viccek topicba betettem még egy csomót lehet menni röhögni
na hogy a f@szom! ha tudnád mit össze nem fordítgattam ?

vagyis próbálkoztam...
De jó meg tanultam a tacs kó englist
Kate no mud touch cow one a bock Ron tool.

Két nomád tacskó van a bokron túl

mail sent
az a abaj a videokkal, hogy a mikrofonok az emberi fülhöz képest annyira érzéketlenek, mint elefánt a nanotechnológiához. arról nem is beszélve, hogy a hangszórók is ilyen szinten vannak nagyjából minden gépen. de ettől függetlenül várom, mert érdekel. viszont a Rabócsin majd élőben is hallgathatom remélem!
Télleg igaszad lenni, kici cík szemei lenni
ha kora tavaszig nem megy el, megfogadom a tanácsodat! köszönöm!
természetesen van, kérlek írj az adatlapomon levő e-mail címemre és megadom az msn-t!
Gurítok fel egy rövid videót, ha esetleg érdekel vkit a hangja, kukkantsátok meg!Bár amilyen villámgyorsan tölti, félkilencre fent is lesz
Inkább olasz csődör kapott el valami japán kancát. Azért ilyen "csíkszemű", nézd az indexeit
Tudom, utálni fogsz, de csak akkor fog megmaradni, ha Klub-ként hoztad létre, különben törölni fogja a rendszer. Ha igen, elnézésedet kérem...
BÖRNI!nincs véletlenül valami kopottabb slikked elsö hátso!te lennél az emberem mert 25kmre laksz irj üdv
de legalább kijózanodtál
Vagy hóhányó
te hójáró