Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aláveszel egy pufajkát meg egy tundrabugyit és minden passzentos
Mennyit kell bevenned , hogy jó legyen
Szióóóó Drágaság!

De most komolyan! Gáz vagy ne foglalkozzak vele?
Áhhh, dehogy
De azt nem mondom, hogy hízzál bele, inkább húzzál bele másikat venni
Nem, legálább beférek én is melléd
Sziasztok!

Az naon gáz, ha nagy rám a bőrruci?
Én motorral jártam osztálykirándulásra
Sztem akkor már biztos csináltak néhány skiccet rólad
Váááá, az enyém még sose indult elsőre, bár lehet csak ,mert pudig vagyok jónagyot rárugni.
A kemény sport tényleg káros ..elég ha egy kicsit felmegy a pulzus naponta.....maximum naponta egy laza maszti az még nem káros
Amikor a gimibe jártam egyik nyári szünet után a tanárok ugye mindig kérdezték ki mit csinált merre volt, meg kérdezte a tesi tanár is, ki mi merre, meg hogy sportoltunk-e a nyáron. Én meg: HOGYNE! MOTOROZTAM EGÉSZ NYÁRON
'86 telén én még zacskos tej voltam
4 hét első rúgás....
És még mondják, hogy a sport egészséges
Aha,hahah ....mindig nem lehet esemelni....kella kiéheztetés, csak azabaj, hogy nekem elég max 2hét, és lassan 2 hónapja éhezem rá
köszi, csak a csontjaim 60ok sajna....
Olyan jól elbeszélgetünk a supermotóról nem
Valóban te se tűnsz 35-nek
Ja úgy mell-esleg miiii , de azért köszi . Én jó géneket örököltem, nem úgy mint a nővérem Őt már gyerekkoromban is az anyámnak nézték, pedig csak 8 év van köztünk.
mennyi?...úgy mellesleg 1általán nem láccik, azt hittem max 25 ...mondjuk én is pár hónapot lehazud6ok
én Elvis lek de, aztán nem rámaszni az óvonénidre mint tegnap
Ja ja örültünk neki mi is! Csak én annak nem, hogy a két idősebb tesóm sose vitt magával szánkózni, ellepett a hó
Sokszor én is annak érzem magam, csak ez már a 3.x-en túl...néha ciki
akkor én most mennyi , holnap nem visz el vki óvodába
jaja, akkor suli off volt...nekem akkor derékig ért a hó ....mindenki annyi amennyinek érzi magát