Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk engem 1xsem hagyott cserben. Jó 1x mikor szétment a karbija... Na akkor nem akart menni , De ingyen kaptam ahonnan vettem.
am hihetetlen mód mennek a 160-s hengerrel csak a fogyasztás... Na de élvezetet nyújt.. 1x megállított egy rendőr.. kérdezi hogy hány ccm-s.. én meg mondom ogy 50-s Erre a rendőr: Ne hazudj... tudom hogy 70-s
Jajam amúgy télleg jókis gépek ezek nemvitás.
Jajah ezis egy velejárója de ha tud az ember ócsóé is drága olajat az nemrossz
oké
állat volt a gép... tény hogy nagyon szerettem. Csak hát 5-6 ezer Ft-ért vettem bele olajat és nem győztem venni
nekem is falatozott rendesen a polini, de kárpótolt is... http://sportmotor.hu/motoros_v..." target="_blank">crm onboard
Hali Joe
Igen maxi régi ez a regem és nemvolt kedvem már újat csinálni így maratt ez a név
Ja mert az ETX vázba lett átépítve.
A teljesítménynek ára van
szevasz őrültjanics itt róka bugi van
elszaporodtak a fürgerókalábak
rókabugi
Nekem is volt 125-ös Apriliám, igaz az MX volt...
Ja hát a gyári vázat ki kellett cserélni. :D A gyári megcsavarta egy kicsit.. de a fogyasztásán voltam kiakadva. Ha nem húztam neki 7-8 ha húztam 15
Szió!
hát ez miért néz ki olyan furán? olyan mintha összenyomták volna satuban
Ejjha hát no komment
no mi ez a sok fox itten e?szevasztok moto-zók
Nekem csak ennyi maradt a gépemből..... De jó volt. 160-s Polini + ARROW rezo. (amit VEGA annó meg akart venni tőlem) :D Jó kis gép volt.
jól teszed
az enyém polisport volt
Hááát ha télleg sokan lennénk, ugy majd leülünk még pár évet a pálya melletti lelátón, mig a fiatalabbak fejlődnek
Mig ez a hideg van én se húzok mást csak sört meg páleszt.
az te vagy? ugye?
Jaja tom láttam is.
a sárga fejidomos is az övé volt
nahh..
Na ugye akkor sejtheted