Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az ugratás egyáltalán nem ment egyszer emelkedett el a deszka amikor rámentem egy buckára és nem figyeltem, de amikor direkt mentem a nagyobb bucka felé mindig elestem leérkezésnél
....ja akkor azárt van akkora hátad mint 1 ping-pong asztal, mert te úszó vagy
Jó az a board, én előbb tudtam ugratni mint csúszni...csak a szallagok miatt nem merek már....mondjuk mikor tanultam(10éva) olyan érzésem volt mint ha egy bevásárló kocsiban lefele gurulnék a dombon
mi a szinkronuszokkal vagyunk egy medencében edzésen az edzésük végére elégé elfárad a nyakam a jobbra nézésben
uzztunk is..ill. vízi balettoztunk is de, csak a közönség szórakoztatása miatt
én nem tudok sielni nem is próbáltam
boardal az első két alkalom hatalmas kudarc volt oda is vertem a buksit nem egyszer
de most már azért elég jól megy
meg azért 2 lábon könnyebb állva maradni,ha megálsz
lehet lehet, néha amikor odabaszunk neki rendesen másnap azért izomlázam van....
most kóstolgatom a snowboardot...
mert nem esel eleget sok esésből sokszor kell felállni is talán ahhoz kell a legtöbb erőt kifejteni
én nemtom szezonban heti 2x megyek sielni általában de ettől nem érzem fittnek magam
ez nem off mert hozzátartozik a téli felkészüléshez a motoros szezonhoz
Mi nemrégiben voltunk Ausztria Nassfeld. Tetszetős hely nagyon
Bocs az offért
Nekem azt írta sms-ben, hogy szombaton fog jönni...
Hali igazad lehet de nekem egy árlistára nyomott bélyegzőből 1-nek tünt!
De a lényeget mindenki értette! :-) Köszi a javítást!
Ausztria Mönickirchen
kicsit jeges volt a pálya de azért én nagyon élveztem
ok elvileg holnap jön hozzám
Az irányitó szám 4551 és nem 1551
Ha úgy könnyebb, akkor a Trans Vidia mellett van!
merre csúszkáltatok?
helló!mindenkinek
Meg volt a boardozás!Azóta nem nagyon ültem gép előtt.
Bezzeg én minden kedden megyek úszni. Hétfőn meg pénteken meg kondizni a futkozást meg nem szeretem azokra az edzésekre meg el se megyek
kóphántör má itt is itt van?Fox-ra vadászva?
Sanyika, hallom dorogon ültél a pöcsforralóban ? Inkább uzzál egyet ! És Ádámnak is ráférne !
tokaj felől megyek akkor az a tulsó vége nem?
ha mesz a 41es felol nyiregynek befel a nyiregyi uton jobb oldalt van eszre lehet venni van kint nagy KTM-es zaszlo, de szombaton asszem 10-12 ig vagy valahogy igy vannak nyitva eleg erdekes de ezvan :S :(