nekem az ugratás egyáltalán nem ment egyszer emelkedett el a deszka amikor rámentem egy buckára és nem figyeltem, de amikor direkt mentem a nagyobb bucka felé mindig elestem leérkezésnél
Jó az a board, én előbb tudtam ugratni mint csúszni...csak a szallagok miatt nem merek már....mondjuk mikor tanultam(10éva) olyan érzésem volt mint ha egy bevásárló kocsiban lefele gurulnék a dombon
én nem tudok sielni nem is próbáltam
boardal az első két alkalom hatalmas kudarc volt oda is vertem a buksit nem egyszer
de most már azért elég jól megy
helló!mindenkinek
Meg volt a boardozás!Azóta nem nagyon ültem gép előtt.
Bezzeg én minden kedden megyek úszni. Hétfőn meg pénteken meg kondizni a futkozást meg nem szeretem azokra az edzésekre meg el se megyek
ha mesz a 41es felol nyiregynek befel a nyiregyi uton jobb oldalt van eszre lehet venni van kint nagy KTM-es zaszlo, de szombaton asszem 10-12 ig vagy valahogy igy vannak nyitva eleg erdekes de ezvan :S :(
boardal az első két alkalom hatalmas kudarc volt oda is vertem a buksit nem egyszer
de most már azért elég jól megy
most kóstolgatom a snowboardot...
Bocs az offért
De a lényeget mindenki értette! :-) Köszi a javítást!
kicsit jeges volt a pálya de azért én nagyon élveztem
Ha úgy könnyebb, akkor a Trans Vidia mellett van!
Meg volt a boardozás!Azóta nem nagyon ültem gép előtt.
Bezzeg én minden kedden megyek úszni. Hétfőn meg pénteken meg kondizni a futkozást meg nem szeretem azokra az edzésekre meg el se megyek