ejj ollé! köszönet ismét mindenkinek a sok jó kívánságért. most jöttem a kórházból, és ünnepélyesen jelentem, NEM KELL A KEZEMET MŰTENI! este scannelek röntgen képeket is!
Sziasztok!
LaciCRM szívesen segítek neked is bármilyen motyóra lenne szükséged a powerwear katalógusból. Utánvéttel is elküldöm, vannak itt a fórumon, akikkel így oldjuk meg a távolságot
na igen!nincs csak ide meg csak oda megyek nem öltözöm be...ez is ezt bizonyítja!azért nem semmi...még jó h megusztad apa!na csak gyogyulgass szépen!(szebben mint a probautad )a rendőrök gyanítom nagyon akartak egy jogsit behuzni ittas vezetés végett,mert h karácsonykor munkát adtál nekik!ez már megint nem hivatás tudat hanem személyeskedés!ezt kellene kiszűrni a rendőrség munkábol!persze annyi fizuért nem mennek oda annyian h válogatni lehessen!
Basszameg, jól le vagyok maradva....
Örülök, hogy ilyen jól viseled a dolgot , erőt a gyógyuláshoz!
Nem mondok semmit a védőfelszerelésekről, mert szégyenszemre én sem hordtam mindig őket,
ugyanilyen indokkal, hogy " áá, csak kipróbálom, mit kókányoltam össze! "
Jobbulást kolléga!
Enyém meg asszem a 30 000.ik volt
Jól termeltetek
Nállunk csak -12 van .......és azukránok elzárták a gázt......asszem falopásra kell használjam a déerzémet
LaciCRM szívesen segítek neked is bármilyen motyóra lenne szükséged a powerwear katalógusból. Utánvéttel is elküldöm, vannak itt a fórumon, akikkel így oldjuk meg a távolságot
Bocsesz...
Örülök, hogy ilyen jól viseled a dolgot , erőt a gyógyuláshoz!
Nem mondok semmit a védőfelszerelésekről, mert szégyenszemre én sem hordtam mindig őket,
ugyanilyen indokkal, hogy " áá, csak kipróbálom, mit kókányoltam össze! "
Jobbulást kolléga!
ámadnak a sárgák a terepen is ...ipar lopós genyók
Lucky Luky
Jól termeltetek
Nállunk csak -12 van .......és azukránok elzárták a gázt......asszem falopásra kell használjam a déerzémet
A hétvégén mulatságot tervezek bázzz
Szegény jószág hová van száműzve nap mint nap...