Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok
" Amúgy azért írtam be mert róluk konkrétan tudom hogy küldenek utánvéttel alkatrészt vagy akármit "

de nem ezt irtad be hanem a weboldalukat amit már betettél nekem egyszer , nememlékszel? elittad az agyad?
na ezis kellett
Ez szép monológ volt köszönöm szépen de azért kérdeztem mert tudtam hogy folgalkozik valaki a fórumon ktmes cuccokkal , de feltaláltam volna magam ha esetleg nem. Tudom hogy ő találta fel a telefont sőőt azt is hogy a száma 1.
Ja és lehet kevesebbet kéne inni és akkor nem nekem kéne helyetted is gondolkozni hanem menne egyedül...
Graham Bell-telefon

Amúgy azért írtam be mert róluk konkrétan tudom hogy küldenek utánvéttel alkatrészt vagy akármit. Az utánvétes küldés költségeit meg a Posta honlapján biztos megtalálod...
ja mármint hogy Gönc azt ird be..
ird be a www.utvonalterv.hu itt semmi nincs !
Nincs hozzád közelebb KTM kereskedés?
EZT TUDOM ÉNIS

ÁÁÁÁ
nemezvolt a kérdés, ezen az oldalon semmi nincs arról hogy elküldik e postán vagy menyibe van a postaköltség kb
nemfogok egy cipőért 300kmet menni meg holafaszombavan az az ócsa?
Kisjóó! Nekem nagyon bejött !
Na és milyen?
42 azthittem csak azt kérdezed mikell nemtudtam hogy esetleg tudsz segiteni...
De hányas, teeeeeeeeeeee....
Én ugyanien cipőt vettem kb 1,5 hónapja! Telefonáltam Győrbe az Almához ők megrendelték 1 hét múlva mehettem is érte! De amúgy itt a fórumon még Beb lehet az aki segíteni tud ebben biztosan!
uhh ne is mond......kár volt eszembe juttatni!
Van olyan kereskedés, aki megcsinálja, ha van raktáron neki olyan dolog, amit szeretnél. Ha ő is rendeli, akkor nem, mert hogy kéri el tőled az előleget...

Mit szeretnél?
A tegnapi napon: Lát egy Hummert, igaz VANGUARD felirattal ami ugye sárga, és örömittasan felkiállt: Robby Gordon! A másik, amikor a Neck Brace működésére hívja fel a figyelmet: ez egy olyan dolog, ami baleset esetén elöl-hátul felfújódik, ezzel lecsökkentve a csigolya sérülést...
ktm powerwear cuccot lehet rendelni utávétellel nemtudja valaki? kb menyi lehet a postaköltség?