Ez szép monológ volt köszönöm szépen de azért kérdeztem mert tudtam hogy folgalkozik valaki a fórumon ktmes cuccokkal , de feltaláltam volna magam ha esetleg nem. Tudom hogy ő találta fel a telefont sőőt azt is hogy a száma 1.
Amúgy azért írtam be mert róluk konkrétan tudom hogy küldenek utánvéttel alkatrészt vagy akármit. Az utánvétes küldés költségeit meg a Posta honlapján biztos megtalálod...
ÁÁÁÁ
nemezvolt a kérdés, ezen az oldalon semmi nincs arról hogy elküldik e postán vagy menyibe van a postaköltség kb
nemfogok egy cipőért 300kmet menni meg holafaszombavan az az ócsa?
Én ugyanien cipőt vettem kb 1,5 hónapja! Telefonáltam Győrbe az Almához ők megrendelték 1 hét múlva mehettem is érte! De amúgy itt a fórumon még Beb lehet az aki segíteni tud ebben biztosan!
Van olyan kereskedés, aki megcsinálja, ha van raktáron neki olyan dolog, amit szeretnél. Ha ő is rendeli, akkor nem, mert hogy kéri el tőled az előleget...
A tegnapi napon: Lát egy Hummert, igaz VANGUARD felirattal ami ugye sárga, és örömittasan felkiállt: Robby Gordon! A másik, amikor a Neck Brace működésére hívja fel a figyelmet: ez egy olyan dolog, ami baleset esetén elöl-hátul felfújódik, ezzel lecsökkentve a csigolya sérülést...
http://www.ktm-ocsa.hu/index.p...
Kisjóó !
de nem ezt irtad be hanem a weboldalukat amit már betettél nekem egyszer , nememlékszel? elittad az agyad?
Amúgy azért írtam be mert róluk konkrétan tudom hogy küldenek utánvéttel alkatrészt vagy akármit. Az utánvétes küldés költségeit meg a Posta honlapján biztos megtalálod...
ÁÁÁÁ
nemezvolt a kérdés, ezen az oldalon semmi nincs arról hogy elküldik e postán vagy menyibe van a postaköltség kb
nemfogok egy cipőért 300kmet menni meg holafaszombavan az az ócsa?
Mit szeretnél?