Látod-látod, ez a lényeg! Kinek mi a vicces...nem bántottam én őket, de egyet látnod kell. Ha majd az életed bene lesz egy saját kezeddel épített akármibe, akkor majd rájössz, hogy neked meg az nem vicces, ha MZ-traktorral hasonlítgatják. És ilyenkor azon sem tudsz nevetni, ha van mögötte smiley...
Okés rendben. Ugyanígy csináltuk MOTARDHOOLIGAN-nal is, mert nem tudtam, hogy mérettartó a cipő. Próbáld fel én is azt ajánlom, mert így lehet tetszik a képen, de a lábadon már nem biztos(20000.- cipőnél szerintem nem mindegy)Ha kell és mégse vetted meg az üzletben, szólj.
Nos arra jutottam hogy valöszinüleg jövöhéten vagy utánna megyek nyiregyházára , és mivel sokan mondták hogy látatlanba nem célserü ruhát/cipőt venni ezért inkább megnézem ott nehogy aztán kicsi vagy nagy legyen dehogyha nem jönne össze akkor mindenképpen küldöm a címet
Ha nem túl titkos a címed itt is megadhatod, de megadom az ímélem:black.moto@citromail.hu
Ha az jó neked elvileg jövőhéten már meg is kapod(inkább a hét második fele)
Hello!
bocs h beleugatok....,de dr-z fórumba is volt már róla szó (Mihu-szonsz)-nak van ilyen ha jól tudom smhooligan haverja,neki is ilyen van és ezt írta róla:
-Mihu te a felnikkel mit csináltál? Nagyon állat :D :P Csak most nézem a képeken :D
-hogy én?egy jobarátom aposa hobbi autofényezö+karosszériás(öreg Török) ö csináltameg ilyen profin.
-A küllőkkel mit csinált? 1-enként leragaszgatta vagy pedig szét lett szedve a felni?
-mi küllöztük ki meg vissza 1 györi gyerek 3 ezerért meghuzta meg kicentirozta.leragasztva tuti nemlehet szépen megcsinálni.3rom du-tánt dolgozott vele.
ennyit tudtam segíteni....
és sztem úgy rémlik h azt mondta(ha nem akkor bocs tőle)
h sima festékkel festették le és valami komoly lakkot nyomattak rá,de smhooligannak is volt ilyen kétszínű felnije ő sztem többet tud róla mondani.
ez az a felni amiről beszéltem
Ha érdekel a véleményem, akkor a festés jobb. mint a porfestés. Azért, mert azt rendesen lealapozzák, és javítható. A szintert nem tudod javítani, ha sérül...
nem tehetnek semmiről
a talicskáról jut eszembe, eladtad már?
Ha az jó neked elvileg jövőhéten már meg is kapod(inkább a hét második fele)
bocs h beleugatok....,de dr-z fórumba is volt már róla szó (Mihu-szonsz)-nak van ilyen ha jól tudom smhooligan haverja,neki is ilyen van és ezt írta róla:
-Mihu te a felnikkel mit csináltál? Nagyon állat :D :P Csak most nézem a képeken :D
-hogy én?egy jobarátom aposa hobbi autofényezö+karosszériás(öreg Török) ö csináltameg ilyen profin.
-A küllőkkel mit csinált? 1-enként leragaszgatta vagy pedig szét lett szedve a felni?
-mi küllöztük ki meg vissza 1 györi gyerek 3 ezerért meghuzta meg kicentirozta.leragasztva tuti nemlehet szépen megcsinálni.3rom du-tánt dolgozott vele.
ennyit tudtam segíteni....
és sztem úgy rémlik h azt mondta(ha nem akkor bocs tőle)
h sima festékkel festették le és valami komoly lakkot nyomattak rá,de smhooligannak is volt ilyen kétszínű felnije ő sztem többet tud róla mondani.
ez az a felni amiről beszéltem
a cipő neve sliders
küldjem a címemet itt vagy e-mailben?