Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi baj, csak néha már nem tudok nevetni ezeken...Azt is tudom, hogy kár felvenni az ilyet, hisz az élet nem a sportmotor fórumból áll...
vettem. jogos. elnézést
Látod-látod, ez a lényeg! Kinek mi a vicces...nem bántottam én őket, de egyet látnod kell. Ha majd az életed bene lesz egy saját kezeddel épített akármibe, akkor majd rájössz, hogy neked meg az nem vicces, ha MZ-traktorral hasonlítgatják. És ilyenkor azon sem tudsz nevetni, ha van mögötte smiley...
ok poénkodunk de családot ne vigyük bele

nem tehetnek semmiről
Ezért jó a fekete, annak nehéz elbaszni az árnyalatát
Aha, a faterod vette meg, és a krumplit tölti vele...
ehehe

a talicskáról jut eszembe, eladtad már?
Jóóó, hát oda kell érteni!
Rajtad meg kössön meg egy taliga cement...
Okés rendben. Ugyanígy csináltuk MOTARDHOOLIGAN-nal is, mert nem tudtam, hogy mérettartó a cipő. Próbáld fel én is azt ajánlom, mert így lehet tetszik a képen, de a lábadon már nem biztos(20000.- cipőnél szerintem nem mindegy)Ha kell és mégse vetted meg az üzletben, szólj.
Váó zsírság !
Készen lettek ! Holnap rakom alá......
Nos arra jutottam hogy valöszinüleg jövöhéten vagy utánna megyek nyiregyházára , és mivel sokan mondták hogy látatlanba nem célserü ruhát/cipőt venni ezért inkább megnézem ott nehogy aztán kicsi vagy nagy legyen dehogyha nem jönne össze akkor mindenképpen küldöm a címet
van aki meg mindenbe beleköt
Ha nem túl titkos a címed itt is megadhatod, de megadom az ímélem:black.moto@citromail.hu
Ha az jó neked elvileg jövőhéten már meg is kapod(inkább a hét második fele)
Eloxálják, ha sikerült ezt az eléggé egyedi narancs színt eltalálni! Sajnos mi így jártunk egy villahíddal, nem lett túl szép.
Hello!
bocs h beleugatok....,de dr-z fórumba is volt már róla szó (Mihu-szonsz)-nak van ilyen ha jól tudom smhooligan haverja,neki is ilyen van és ezt írta róla:
-Mihu te a felnikkel mit csináltál? Nagyon állat :D :P Csak most nézem a képeken :D
-hogy én?egy jobarátom aposa hobbi autofényezö+karosszériás(öreg Török) ö csináltameg ilyen profin.
-A küllőkkel mit csinált? 1-enként leragaszgatta vagy pedig szét lett szedve a felni?
-mi küllöztük ki meg vissza 1 györi gyerek 3 ezerért meghuzta meg kicentirozta.leragasztva tuti nemlehet szépen megcsinálni.3rom du-tánt dolgozott vele.

ennyit tudtam segíteni....
és sztem úgy rémlik h azt mondta(ha nem akkor bocs tőle)
h sima festékkel festették le és valami komoly lakkot nyomattak rá,de smhooligannak is volt ilyen kétszínű felnije ő sztem többet tud róla mondani.
ez az a felni amiről beszéltem
Ha érdekel a véleményem, akkor a festés jobb. mint a porfestés. Azért, mert azt rendesen lealapozzák, és javítható. A szintert nem tudod javítani, ha sérül...
A festő az fest, porfestő meg szinterezik...
Szerintem meg eloxálják, de én csak egy műkedvelő vagyok...
Aha, pont ezt akartam írni. Csak kell találni olyan festőt aki normálisan megcsinálja!
úgy csinálják hogy szétfűzik a felét lefestik szerintem porfestéssel aztán összefűzik
Ezt a fajta felnit milyen módon csinálják? És hol lehet ilyet csináltatni?
akkor ebből kellene egy 42es
a cipő neve sliders
küldjem a címemet itt vagy e-mailben?