Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem tervezel hosszutávra vele ne költs rá sokat , ne éri meg
én is ráfáztam, neked azért jobba hejzeted mert van rendszámod ami sokat számít !
Hát jaja ez nagyon sovány :S
nekem se

gyári tárcsával nagyon hervadás volt az a fék,320mm-el türhetőbb volt
Jaja pontosan nemvolt rajta :S
A felnik is másszinűek voltak egyik sárga másik fehér :D
De itthon pihen már egy 320as csak még nemsikerült odajutni h felkerüljön rá :S
Meg üléshuzat se ártana másik meg tudnék még mit alakítgatni de hát nah :D
Inkább uj gípezet kéne már
lehet nem adtak a kerékhez neki
Van egy ugyanilyen sárvédőm KTM narancssárgában eladóó
miért nem hagytad rajta a gyári mito tárcsát?
kis nosztalgia
Csajozós lett a felni....................... ez jóóóóóóóóóóóóó
Hehe kössze skacok :)
Bár most szegény kicsit féllábon áll h elcsaptak de csak helyre jön ha végre valamit kezdene a biztosító meg a rendőrség :S
De tise panaszkodhattok ám :)
Tényleg nagyon kúl az RX sm
jó a verdád
Hali
Devilnek mondjuk úgy készült h ő szétfűzte fényező lefújta normál módon aztán hajdúszoblóra elvittük a kerekeket és ott egy srác befűzte neki őket asszem talán 5000/kerék áron ha jól emléxek.
Én meg azon gondolkodom hogy ilyen dizájnt kéen csinálni az EXC-re...kár hogy ehhez is szükségem volna egy fekete tankra
most en szíp munka...nem adod nekem, vigyázok rá
Nagyon csajozós lett a felni. szép munka. NEkemis megjött a matricaszett a motorra Csak legyen egy kicsit jobb idő és fel is rakom rá. Vagy csak betolom a lakásba és a melegben ráragasztom. De sztem marad az első.
tsátsá...
Szióka!
fincsi jószág lehetett
Na meséld el milyen módon csinálták meg neked a szakemberek! És mennyibe került az is érdekelne.
1958-ban ,650cm 1henger 85Le. Mit szoltok hozzá?
Nem értem , hogy a f@szba lehet egy gépet a szülőkkel összehasonlítani ők egy ilyen szarnak a 100szorosát és a szeretetről nem is beszélve adták nekünk ............ egy kicsit mindig merész mikor valaki megemlíti az anyut, aput, és megérdemel egy jó nagy állast ...de ami késik nem múlik ..mert anyut nekem is valaki itt emlegette
Sirály! Amúgy nem kelt el, mert annyira nem is árultam. Lehet teszek bele valami kisköbcentis 2 üteműt, és árulom kínai hobby quadnak...:) nekem a blokk a fontos, hogy megmaradjon...
ok. akkor ezt lezártuk

peace