Jaja pontosan nemvolt rajta :S
A felnik is másszinűek voltak egyik sárga másik fehér :D
De itthon pihen már egy 320as csak még nemsikerült odajutni h felkerüljön rá :S
Meg üléshuzat se ártana másik meg tudnék még mit alakítgatni de hát nah :D
Inkább uj gípezet kéne már
Hehe kössze skacok :)
Bár most szegény kicsit féllábon áll h elcsaptak de csak helyre jön ha végre valamit kezdene a biztosító meg a rendőrség :S
De tise panaszkodhattok ám :)
Hali
Devilnek mondjuk úgy készült h ő szétfűzte fényező lefújta normál módon aztán hajdúszoblóra elvittük a kerekeket és ott egy srác befűzte neki őket asszem talán 5000/kerék áron ha jól emléxek.
Nagyon csajozós lett a felni. szép munka. NEkemis megjött a matricaszett a motorra Csak legyen egy kicsit jobb idő és fel is rakom rá. Vagy csak betolom a lakásba és a melegben ráragasztom. De sztem marad az első.
Nem értem , hogy a f@szba lehet egy gépet a szülőkkel összehasonlítani ők egy ilyen szarnak a 100szorosát és a szeretetről nem is beszélve adták nekünk ............ egy kicsit mindig merész mikor valaki megemlíti az anyut, aput, és megérdemel egy jó nagy állast ...de ami késik nem múlik ..mert anyut nekem is valaki itt emlegette
Sirály! Amúgy nem kelt el, mert annyira nem is árultam. Lehet teszek bele valami kisköbcentis 2 üteműt, és árulom kínai hobby quadnak...:) nekem a blokk a fontos, hogy megmaradjon...
én is ráfáztam, neked azért jobba hejzeted mert van rendszámod ami sokat számít !
gyári tárcsával nagyon hervadás volt az a fék,320mm-el türhetőbb volt
A felnik is másszinűek voltak egyik sárga másik fehér :D
De itthon pihen már egy 320as csak még nemsikerült odajutni h felkerüljön rá :S
Meg üléshuzat se ártana másik meg tudnék még mit alakítgatni de hát nah :D
Inkább uj gípezet kéne már
Bár most szegény kicsit féllábon áll h elcsaptak de csak helyre jön ha végre valamit kezdene a biztosító meg a rendőrség :S
De tise panaszkodhattok ám :)
Devilnek mondjuk úgy készült h ő szétfűzte fényező lefújta normál módon aztán hajdúszoblóra elvittük a kerekeket és ott egy srác befűzte neki őket asszem talán 5000/kerék áron ha jól emléxek.
peace