Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem mert legjobban munka idöbe esik az alvás szevasztok
Fogalmam sincs!
nemtudom ki ez de ha én lennék akkor vidám lennék
nekem jönnek ilyenek de én nem foglalkozom velük.
azt meg nemtudom hogy küldök-e de néha rákérdezek és azt mondják nem.
pedig nodon kivül más nincsen nekem
lehet 1x elfogadod azt a valamit már akkor gázos lessz a te msn ed is
Nekem is Nod32 van a gépen és eddig nem kaptam vírust, de az msn valamiért kidobál!
nekem nod32 van és sosincs virusom.
esetleg ha újretelepited a msn-t az lehet megoldja, nem bonyolult
de ha a vindózt újranyomod az tuti megoldja a gondot és használj valami fasza virusirtot mert egy hét mulva ugyanezlessz a gond

Egyik sem talált vírust, úgyhogy nem tom mi van!
szerintem itt ereket vágtak volna ha nem jelzed
tartozok neked
Erre most majdnem írtam valamit de inkább mégse...
nameg még jó hogy időben szóltam nem?
húúh milett volna
még jó,hogy van ilyen lehetöség.....
én meg melozok
Mostanában nem vagyok nagy alvó.
Azért a pályamotorozás-topicban is " van élet"

Ezt most találtam:

Remélem mindenkinek jol sikerült az átcsuszás 2009-be
Kurva hideg van, baromi messze még az árpilis amikor ujra nyilik a Hungaroring. Nem is birja ki mindenki addig! Aki teheti tartson velünk a napsütéses délspanyolországba. 4 nap a világhirü Jerezi pályán vagy 4 nap Almeriái pályán.
Nem kell azon törnöd a fejed hogy hogy jut le a motorod, mert 80.000 ft ért oda vissza megoldott a szállitás. El sem hiszed mennyit tud javitani a szezonodon egy ilyen kezdet! Az egésznapi pályázások csoportbeosztásban kezdöknek is van csoport akár oktatással.
Arrol nem beszélve hogy nevetséges áron találtam repülöjegyet. Pozsonybol London oda vissza áron illetékekkel 60 euro és London - Jerez meg oda-visza nevetséges 48 euro az illetékekkel együtt. Tehát a totál árak az összes repüljegyre oda vissza illetékekkel nincs 120 euro azaz kb 30.000 ft a Ryanairrel. Ennek nem lehet ellenállni.....
Almeriára hasonlo a helyzet hiszen Ryanair repül Malagába is, Murciába is meg Alicantéba is fillérkért.
Az ujévet nem kezdheti annál jobban egy motoros hogy eldönti élete legjobb motorozását és velünk tart.
Eddig négyen vagyunk: Öfelsége, Aquabase, Repsol Norbi és jomagam. Dönts gyorsan, a szállás ilyenkor nagyon olcso spanyolban hiszen nincs szezon, 30 euro alatt szoktam foglalni reggelivel. Àltalában ilyenkor télen nemcsak mi amatörök cuccolunk le a dél spanyol pályákra hanem az összes europai versenyzök látogatják az amatör edzéseket hiszen nekik is szükségük van edzésre tesztelésre, tavaly Andy Meklauval, Jeremy Mc Williamssel és Ron Haslammel, Rizmayer Gabival és Juhász Dáviddal edzettünk és versenyeztünk együtt.
Jelentkezni itt vagy a motorosok.hu többnapos pályázások alatt lehet.
4 napos Jerezi pályázás január 29 - február 1 540 euro
4 napos Almeriai pályázás február 3-6 419 euro (az ötödik nap mindössze +70 euro)
Svéd

(EZZEL AZ ERŐVEL MÁR OTT IS MARADHATNÁNAK edzeni sumaherrel )
ez jó
Ne nyújtogassad a nyelvedet...utálom az ilyen vackokat és kész

/Tulajdonképpen egyszerűbb lenne felsorolni azokat a dolgokat az életben, amiket nem utálok...asszem rám nemigen lehetne mondani hogy a pozitív gondolkodás élharcosa volnék /
amugy hogy-hogy ilyenkor fent vagy?
semmi gáz, köszi,ha esetleg a második produkálna eredményt jelezed légyszi csak,hogy érdemes-e...........
KÖSZI
Bocsi, a másodikról lemaradtam!

Az elsőt lefuttatam, de nem talált semmit, úgyhogy most jön a másik.....................
Nekem van...mondjuk pont annyit használom mint az MSN-t
igen azt vágom de a Luki kettöt ajánlott kérdésem arra vonatkozott