Ja, pénz , akkor voltam katona, éretségi után, bevonultam (szokásos muszály 10 honapra) hosszabitottam a szerződést 6 honappal és kimentem. Rádió állomást épitettünk meg figyeltünk. de vicces mert azért is szurtak ki engem, mert hogy "beszélek" magyarul , mondtam nekik hogy a szerbek nem igazán. Válasz, azért van hasonloság, gondoltam magamban 4000 Márka és havi 550 zsebpénz ott, akkor hasonlit.
komolyan mondom, hogy valami, vagy valaki vigyáz rám! ráadásul egy üzenetet is kptam ezzel az eseménnyel, csak még nem boldogulok vele. (nyugalom, ez nem a fejsérülés miatt van!)
Nem nagyon tudok nagyon mit hozzáőd szolni azon kivül hogy gyogyulj hamar, mert igazándibol Te sem a kezdökhöz sorolhato vagy, aki mindig ruha nélkül meg müanyag gumival megy.
Remélem hamar felépülsz!
duke620 köszönöm a jókívánságokat! az a helyzet hogy én tisztában voltam minden kockázati tényezővel. 1 dolgot nem vettem bele, ami végülis a balesetet okozta. tegnap álmomban jöttek vissza emlékek és már z is megvan, hogy miért ment el motor orra. jobb oldalról, elém ugrott egy macska, én ezt hirtelen úgy reagáltam le hogy satu fék, első+hátsó.......innen nem kell tovább ragoznom ugye?
Uhhh, jobbulást így ismeretlenül is!
Hihetetlen, hogy milyen hamar megvan a baj! Az ember próbál mindig odafigyelni, és teljesen komolyan venni a védőfelszerelés használatát és tessék. Én legalábbis mindig így álltam hozzá, de egyszerűen olyan hülyék tudunk lenni, hogy "ááá, csak az utcában megyek egy kört, mi baj lehet!"
Hát én ugyanezt csináltam meg jópár éve pepitában mint Te, csak én megúsztam egy kis térdbibivel. A hideg a puha sportgumit kb bakelitté teszi, amíg nem tapasztaltam a saját bőrömön én sem hittem.
Na a lényeg, hogy rendben van és így utólag tud mindenki a saját hülyeségén jót vigyorogni. A töbieknek meg jó alap egy kis zrikáláshoz majd nyáron a pálya mellett!
Kis hír: mivel az MxTime-mal 'sikeresen megszakadt' a kapcsolat, így a GoGo Weekend komplett beszerkesztett, egy az egyben leközölhető anyaga is a fiókban ( ill. a merevlemezen ) rekedt. Jelen állás szerint nem foglalkoznak tovább ilyen dolgokkal.
Ha van bármilyen médium, aki leközölné a mostani hírszegény közegben a hétvégéről szóló cikket ill képeket, akkor ftp-ről tölthető az anyag - természetesen ingyen, minden ellenszolgáltatás nélkül - csak forrásmegjelölés kerüljön rá.
ebben pillanatban volt itt az orvosi csapat. holnap lesz egy kontroll CT vizsgálat, majd ha azon minden rendben, holnap délután szabadulok. a jobb kezem még kérdéses, lehet műteni kell, lehet nem. rajta vagyok, hogy ne kelljen!
Hajrá, nekem amikor a kosovoban voltam a De hadseregnek akkor fülem melett löttek el.. nekem is oda lett a fülem. de szerencse hogy "csak" 15% rosszabul hallok
Most már aztán jobban vigyázz magadra!
Tudod: Mindenkinek van egy Őrangyala!
Remélem hamar felépülsz!
Hihetetlen, hogy milyen hamar megvan a baj! Az ember próbál mindig odafigyelni, és teljesen komolyan venni a védőfelszerelés használatát és tessék. Én legalábbis mindig így álltam hozzá, de egyszerűen olyan hülyék tudunk lenni, hogy "ááá, csak az utcában megyek egy kört, mi baj lehet!"
Hát én ugyanezt csináltam meg jópár éve pepitában mint Te, csak én megúsztam egy kis térdbibivel. A hideg a puha sportgumit kb bakelitté teszi, amíg nem tapasztaltam a saját bőrömön én sem hittem.
Na a lényeg, hogy rendben van és így utólag tud mindenki a saját hülyeségén jót vigyorogni. A töbieknek meg jó alap egy kis zrikáláshoz majd nyáron a pálya mellett!
Kis hír: mivel az MxTime-mal 'sikeresen megszakadt' a kapcsolat, így a GoGo Weekend komplett beszerkesztett, egy az egyben leközölhető anyaga is a fiókban ( ill. a merevlemezen ) rekedt. Jelen állás szerint nem foglalkoznak tovább ilyen dolgokkal.
Ha van bármilyen médium, aki leközölné a mostani hírszegény közegben a hétvégéről szóló cikket ill képeket, akkor ftp-ről tölthető az anyag - természetesen ingyen, minden ellenszolgáltatás nélkül - csak forrásmegjelölés kerüljön rá.