Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

készüljetek fel, hogy a következő 20 percben átmeneti vízhiány lesz az országban.........megyek megmosom a cerkát!
Na mennyé má alukálni Lucsiánó ...pihennyé wazze
jo8!
No Leptem szepestet mindenkinek es ujaszuotekek gyogyulast!bye
hy! Neked van eladó sm-felnid? Sanyáék valami leütésről beszéltek
köszönöm. kitartás az van. ha mindenkinek ennyi lenne, nem itt tartana az ország!
ha hiszed ha nem, még többet gondolok, a motorozásra a baleset óta.
Hello!
jobbulást és mihamarabb épülj fel!
KITARTÁS
6hét nagyon pihi! aztán vissza a mókuskerékbe!
Mindig mondtam, hogy kemény fejű vagy és még így sem lehet a fejedből kiverni dolgokat
a motoron említésre méltó sérülés nem történt.
attól független egy pár hétig nagyon vigyázz magadra
tavasszal pedig van egy kis feladatod nem?
azt kell hogy mondjam, tényleg Isten figyelt rám, vagy a Nagyapám, aki pont így halt meg. az orvosok meg csak azt hajtogtják, hogy "ilyen kemény emberrel még nem találkoztunk!"
okay akkor tutik noverek remerem rendbe jossz jovore olyan juli vege fele jovok ujra keresni foglak epp alapotban a palyan,Masik serult a motor vele mi let mi a diagnozis?
ez így lesz mostantól fordított helyzetben is
Eger, Markoth Ferenc kórház. jó kezekben vagyok.holnap megpróbálok képeket készíteni magmról.
Isten éltessen, mondjuk éltetett hálleluja ...a kő is összetört legalább
nővérek rendben, remélhetőleg 30dikán haza engednek. jelen pillanatban az egyetlen cél az az, hogy a fülem felől, be ne fertőződjön az agyvizem,mert akkor még kómába is eshetek. de az a lényeg, hogy nagyon jól érzem magam, és ha hiszitek, ha nem, nagyon sokat gondoltam eddig rátok.
nem gond teso a lényeg hogy megvagy.
amikor én csekkoltam a kocsival már a sokktalanítóban szondáztattak a zsaruk
es melyik Korhaban vagy es melyik varosban?
sajna lemerült a telefonom. holnap érkezik meg a töltőm.
az állapotom, minden orvos számára meglepő. nincsennek fájdalmaim, semmilyen fájdalomcsillapitást nem igényelek! több orvos ajánlására, ettől az évtől 2 születésnapot ünnepelek: dec. 22 és dec. 24.
sajnos nem viseltem semmilyen védőfelszerelést!
jol tete Neked jobulast gyogyulj meg!remelem korhazba noverek rendben vanak Ha meg nagyon unatkozol szolj meglatogatlak es dumalunk