teljes mértékben tisztában vagyok az epidurális vérzés esetleges következményeivel... (nagypapám pontosan így repült vissza 3 éves korába szellemileg, majd halt meg!)
Üdv! érdeklődnék h vki nem tudná e megmondani h mennyibe kerülne egy sx520-as felújítása mert dugú hajtókar szelepek, vezlánc, csapágyak! ha vki tud segíteni h egy full felújítás mennyi, írja meg! köszi!
Tudod nagyon nagy szerencséd van, mert ha agyalapi törésed van és nem folyik ki a füleden a vér akkor az komoly rombolást tudott volna végezni az elme állapotoddal!
Jól meg úsztad azért, mert csontjaid már megedződtek a BMX-ezésbe!
Jobbulást és sok pihenést kívánok neked, mert egészség nélkül szart se ér az egész!
Mihamarabbi felépülést és türelmet kívánok neked!
Vega tud róla hogy az első valamelyest üt.
Amint találok helyette mást valaki viheti,de nem gondoltam volna hogy ennyi érdeklődő lessz. Igazából még ahhoz képest is jó áron van ,hogy meg kellene csináltatni (szerintem)
Pusza!
Foxy nyugalom, gyógyulok ezerrel!
Látom humoérzék már van
Jobbulást Kedves!
KTM cuccok!
Tudod nagyon nagy szerencséd van, mert ha agyalapi törésed van és nem folyik ki a füleden a vér akkor az komoly rombolást tudott volna végezni az elme állapotoddal!
Jól meg úsztad azért, mert csontjaid már megedződtek a BMX-ezésbe!
Jobbulást és sok pihenést kívánok neked, mert egészség nélkül szart se ér az egész!
Mihamarabbi felépülést és türelmet kívánok neked!
Peace
Vazze…. Jobbulást kívánok Neked!
Védő felszelés nélkül vazze…
Gyógyulj,gyógyulj!
Amint találok helyette mást valaki viheti,de nem gondoltam volna hogy ennyi érdeklődő lessz. Igazából még ahhoz képest is jó áron van ,hogy meg kellene csináltatni (szerintem)