Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbulást!
Rendben, jó pihit Neked!

Pusza!
OLLÉ! persze hogy van. most viszont suhanok finom ágyikómba. mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok!

Foxy nyugalom, gyógyulok ezerrel!

OLLÉ
Látom humoérzék már van

Jobbulást Kedves!
NEm tudom meglehet-e még de egy kérdést megér!
KTM cuccok!
köb-gyöki-köki
Ja és új neved is lett volna kis kökény vagy kis gyökér
ha az elmeállapotom sokat romlott volna, nagyon szrul jártatok volna....lett volna még 1 kökényesitek!
Sanyával folytatott telefonbeszélgetésem alatt, meg is jegyezte, hogy Nagypapa volt, aki vigyázott rám!
teljes mértékben tisztában vagyok az epidurális vérzés esetleges következményeivel... (nagypapám pontosan így repült vissza 3 éves korába szellemileg, majd halt meg!)
Üdv! érdeklődnék h vki nem tudná e megmondani h mennyibe kerülne egy sx520-as felújítása mert dugú hajtókar szelepek, vezlánc, csapágyak! ha vki tud segíteni h egy full felújítás mennyi, írja meg! köszi!
Sziasztok!
Szeva Lukító!

Tudod nagyon nagy szerencséd van, mert ha agyalapi törésed van és nem folyik ki a füleden a vér akkor az komoly rombolást tudott volna végezni az elme állapotoddal!
Jól meg úsztad azért, mert csontjaid már megedződtek a BMX-ezésbe!
Jobbulást és sok pihenést kívánok neked, mert egészség nélkül szart se ér az egész!
Mihamarabbi felépülést és türelmet kívánok neked!

Peace
Szia Luki!
Vazze…. Jobbulást kívánok Neked!
Védő felszelés nélkül vazze…
Gyógyulj,gyógyulj!
Vega tud róla hogy az első valamelyest üt.
Amint találok helyette mást valaki viheti,de nem gondoltam volna hogy ennyi érdeklődő lessz. Igazából még ahhoz képest is jó áron van ,hogy meg kellene csináltatni (szerintem)
jó, végülis csak 2. helyezett vagyok, mert VEGA az 1.számú
Szép estét Mindenkinek!
a picsa rosszat linkeltem be
ezzel én is így vagyok.... május 18 és május 19
nekem igen,de egyenlőre nem találtam másikat még helyettük
...na mi van avval a fürdéssel?