Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A srácnak ilyen kamera van felszerelve: Panasonic sdr-s10
Ennyi elég lesz hozzá
Helo Mihu!
Mennyi pénztöl akarod megszabaditani az embereket?
Csajom akar drz-t, és nem sárgát!
Szépjóestét Mindenki!
Nemrég legnagyobb örömömre LC4 tulajdonos lettem még csak most ismerkedem vele (de már imádom ) télen faragni akarok rajta, ami a kinézetét illeti. Ebből valami ijet akarok csinálni, legalábbis ami a műanyagokat illeti. Nincs véletlenül valakinek eladó elfekvőben lévő cucca hozzá?
valaki ezt ajánlotta: cam
..........
sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy a képen látható motorost ismeritek-e mert hogyha jól láttam sisakkamerát használt és ez ügyben érdeklődnék hogy milyet hogyan rakta fel stb.
előre köszi a választ
előbújt a mester jaja
és nekem mikor lesz?
Sziasztok!
Nem voltam itthon a héten,téli sportnak hódoltam úgyhogy most kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt így utólag is ! Széles utat és gumi fákat!
a vad elöjött
sosem lessz felnim
Akit esetleg érdekel.. Delephine már nem a Husky gyári csapat versenyzője! Marad Husqvarnan a Cross2R csapatnál. ez azt jelentené hogy jövöre nem lesz S1 és S2 hanem összevont. Legalább is azt mondta nekem hogy a gyárnál akkor tud maradni ha külön kategoriák maradnak, ezekszerint akkor mégse. Husqvarna jövöre 2x Chareyere meg Hermunen
ha nincsen furva, vagy Huskyra akkor érdekel... amugy viccesen hangzik, de ha Huskytok lenne akkor röktön tudnék kereket adni!

Ami van és nem Husky az arany Excel 5 és 3,5 talon agyhoz furva!
Mire van furva?

Eddy Seel
csá mindenkinek mentem
akkor vegyél te fel kato.28@hotmail.com
hivtalak bevagyok jelentkezve
jelenkez be
myki77@freeweb.hu
az nemigazán jó Börni
msn?
nem akarom mert más is elakar érni és azt meg nem akarom