Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy ismerősöm, aki kék kontaklencsét kapott tavaly karácsonyra, mert mindent kék színbe lát. Ő biztos elvállalná...
A csilli-villi importőrök sem tudnak sokkal többet letenni az aztalra, illetve az aszfaltra...
Mindnet beszereznek amire szükséged van, igaz, hogy a kereskedelmet másképpen értelmezik mint mások.
De olcsón, olcsóbban megkapsz mindent náluk! Mindegy, hogy 1db vagy 1000db a tétel
Leváltod?
parilla mennyire jó importör a tm-nek?
nem tudnátok jobbat és igényesebbet el képzelni neki?
Bp. Ha nincs más megoldás, el tudom küldeni postán.
A sárhányó az a kerék!
De ebben az az öhlins van vagy nem az?
Most még nem kell egyik sem, majd a nyáron.
látom a fekete oldalidom, meg a lámpaidom a képről nincs a listán, gondolom akkor azok már elkeltek. viszont a fekete rövid lámpa nélküli hátsó sárhányó mindenféleképpen érdekel. Hogyan tudnánk megoldani a vételt? merre laksz? vagy posta?
Esetleg az Olasz bajnokságból egy SMX 660 F? Nem a paiolis hanem az öhlinses?
Az hát Ha ezt a Szilágyi halaná
Itt az aktuális lista:
LC4 kuplungkosár lamellákkal, nyomólappal,
rugókkal, meghajtó fogaskerékkel (főtengelyről), alátéttel, anyával 60e.
LC4 komplett lamellasor 20e.
LC4 köztes fogaskerék (berúgószerkezet és a kuplungkosár között) 6e.
LC4 vezérműlánc meghajtó fogaskereke 5e.
FCR-hez való gázbowden (használt ház, új belsővel) 5e.
2 garnitúra 18-as hátsókerékbe való küllő (1 a gumis hátsóagyhoz, 1 a gumi nélkülihez) 10e/garnitúra.
szürke, LC4 (98-04) műanyag (fémbetétes) hátsó csomagtartó/kapaszkodó, minimálisan használt állapotban, felszereléséhez szükséges összes kellékkel (csavarok, távtartók stb.) 8000.
fekete, gyári KTM szerszámostatyó (4 csavarral sárvédőre felfogatható) használt, hibátlan állapotban 3000.
narancs, anyagában színezett EXC/SMR(04-07)/SX(04-06) hátsó sárvédő/oldalidom, gyári matricával, enyhén karcos állapotban 6000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) hátsó sárvédő (lámpa NÉLKÜL!), vadonatúj, motoron sosem volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) rövid (lámpa nélküli) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron csak próbálva volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) légszűrőház-fedél (oldalborítás) pár, gyári "620" matricával, erősen karcos állapotban 2000.
narancs, anyagában színezett SX/EXC/SC/SXC első sárvédő erősen karcos állapotban 1500.
fekete, anyagában színezett SX/EXC/SC/SXC első sárvédő erősen karcos állapotban 1000.
ezüstszürke, anyagában színezett SX/EXC/SC/SXC/SMR első rajtszámtábla, minimális karcokkal 2000.
2oldalt narancs-felül fekete SC/SXC (98-06) SMC (03-04) üléshuzat, használt, az ülésváz sarkánál 2 helyen kb. 5 centi hosszan kiszakadva (szerintem javítható) egyébként teljesen hibátlan állapotban 1500.
alumínium kartervédő kis olajkörös (vázban nincs olaj) LC4-ekre, felfogató cuccokkal, csavarokkal, használt, a felfogatásoknál kijavított repedésekkel, egyébként minimális karcokkal 12000.
Karbon vázvédő pár 96 utáni LC4-re, kisebb esztétikai hibákkal 5000.
Tudom, beszéltük már.
Jövőre beleugrok egybe és meglátjuk mi az igazság!
ilúzióromboló vagy!
350-600 ezerig mentek ezek az éles versenygépek!
Persze mert lejárt a hirdetés ..ismeretlen márka és nehéz eladni..szerintem
Kell a csali ami odacsalja az embert
De tudod, erre jön a kontra, hogy az az öhlins, nem az az öhlins!
TM az biztos nagyon komoly cuccokat épít be alapon.
De vártam már ezt!
Tudtam hogy rád lehet számítani!
Jaja, sorszámozott Öhlins telók vannak az övében is...és valami szarért-hugyért vette a gépet!
Azt az aberrált úristenit!
5.1 Sherco
Ezzel viszont nagyon jól járna valaki.
Karácsony előtt még 9db Sherco volt fenn a használtautón, mára csak ez az egy maradt!
Há Gí
de ő(én se) ezt nemtudja http://www.kepesmotor.hu/vor/i... attol függetlenül eladhatatlan(mint a sherco)
Ezek vannak a TM-eken is, meg még egy rakás ilyesmi cucc.