Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánok.
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Legalább ma ne randalirozzatok 1 keréken a szobába!
Ok.
Köszönöm a segítséget. Kellemes ünnepeket!
126mm a Ktm tehermentesítő átmérője, szerintem meg a Drz agy csont ugyan az mint az Yz agy.
USD.....
fordí- (lemaradt )
tott teló után itt az újdonság: Upside dpwn criszmösz trí
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok. Hozzon mindenkinek a jézuska olcsó benzin és jó fékbetétet
Küldök egy kis erőt
ja...le pórszívózták a hót
Miért kivágták a fát?
A többiek meg keseregyyenek meg

Na részemrőlis Hepi karesz evribádi igyatok sok forraltbort
Ilyet is már csak képről látunk
Azt nyomozd ki hogy a DRZ-sm -é mekkora(mert az endrué ugyanaz az agy+osztó méret mint a WR-é...)mondjuk lehet hogy az csak 310átmérő...
hátnem is tom, azt majd még 15év múlva
Tudom a yamaha méretét csak az a baj ,hogy egyik sem passzol rá. Úgy látszik meg kell vennem az újat csak sajna az 50 Ft
Szia(sztok)Nem lenne 1xübb ha megnéznéd a méreteket és az alapján keresnél tárcsát
mamusz sajna elfogyott, mert annyi férfi társunk lépett idén ebbe a státuszba. viszont van a következő fokozat: MOKASZIN!
Köszi
Esetleg még azt meg tudnád mérni nekem,hogy a ktm féktárcsán a nagy tehermentesítő furat mekkora átmérőjű?
ami nem is az enyém volt sajna....kaptam karátsonyi pízt és el akartam szórni nálad 1-2 papucnispólósnadrágoscipőszoknispulóveresszemüvege
ssapkásövesalsógatyás dolgot....mamusz van mert már előbbre léptettek papucs fokozatból
Sajnos nem jó, a KTM tárcsán 1 cm-rel nagyobb sugarú kört ír le a felfogató csavarok helyének átmérője.
na jó,de Te elköltötted volna a Berg árát! mikor lesz már motorod?
még sajna nem. gyenge vagyok nagyon és borzasztó könnyen fáradok. ráadásul hogy a bal vesém kb 10%al tud dolgozni, így ha sok folyadék jut a szervezetemben, akkor gyorsan meg tud ugrani a vérnyomásom. szóval ésszel kell mindent!
Hát akkot 1el több vásárlód lett volna