Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg héten nem kajálok a suliban ,hogy legyen pénzem hétvégén benzinre
csaptam ma egy kört a KTM-el de el sem hiszem hogy december van.. van vagy 15 fok
teljes mértékben áttételezés kérdése a dolog. nekem a 660 gyári áttételezéssel, megcsípte alulról a 200at. de az teljesen fölösleges. átlagban 150-170 a vége mindnek.
köszi. még annyit kb mennyit mennek végsebességre ezek a gépek?
slickből akár 170es is. utcaiból változó, márka függő!
Hali! Husaberg fc450-be (2004) mekkora gumi fér be max? köszi
valaki tudna erről a típusról írni,
voltam a teszkós gokartpályán. nincs ott semmi csak egy bódé meg rajt cél tábla , el van bontva az egész
Semmi baj. Majd legközelebb küldesz, mikor jobban leszel. Most az a legfontosabb, hogy meggyógyulj.
hát nagyon jobban nem vagyok. ma jön még néhány vizsgálat és kiderül mi a gond. tudom, hogy sajnos nem kaptál képeket, mert ilyen állapotban nem tudtam készíteni Neked!
Szia! Jobban vagy már?
Nem kaptam meg a foxos cuccokat, bocsi hogy ezzel piszkállak
na mi van? mindenki engem gyászol?
Főleg ha én is arra járok Akkó mindenki gyün,nehogy má dumázzunk cseppet.Te mondtad.
Majd januárban elnézek arra,akkor biztosan jól fog jönni
Gyógyulj!
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat! Igazán jól esik! Komolyan mondom, gyógyító hatással van!

a sört még mindig nem szeretem sajnos. viszont úgy néz ki, hogy javultak a dolgok. Börni bele sem merek gondolni, a 3 évvel ezelőtti helyzetedbe. sanya hát az a vesemedencés móka is nagyon kemény ám, azt tudom.

nekem a legproblémásabb dolog, az az, hogy ilyenkor a boltban kellene lennem, és nem az ágyamban. gondolom, nem kell részletezni, hogy miért!

Ismét köszönöm mindenkinek a sok jó kívánságot, megígérem, gyógyulok, ahogy csak tudok!
Lukitó gondolj bele az én 3 évvel ezelőtti helyzetembe és átlátod,hogy a te fájdalmadat is ki tudod meg ki is kell bírnod. Én veled vagyok.
Majd hozatunk neked 3korsós Tokajisört ....gyógyulj bakker gyogyulj
csak itt ha kint van a feje már más nem jön ....nekem vesemedence gyulladásom volt, hát az is fincsi húúú ...2 héten át a combizomba nyomatták az injekciót kemény vagyok de,megkönnyeztem
Szia Luki!

Nagyon sajnálom, hogy elkapott a görcs. Az Édesapámnak is volt és végigéltem vele ezt a tortúrát!
Jobbulást neked!
Az eredő erő legyen veled! És görcsoldó!

Jobbulást!

na fasza ez nem tul jó. söröznöd kéne a viccet félretéve
jaja valami olyasmi. volt is már sajna, ismerős az érzés
Mi van veled Lukító veseköved van talán?
lassan 24órája küzdöka fájdalommal. azt mondják az orvosok, hogy a vese görcs, az olyan fájdalmas mint a szülés. ma 7 körül, kaptam egy nagyon erős fájdalom csillapítót. teljesen kiütött. most kezdek magamhoz térni. igaz néha hányok tőle, de legalább a fájdalmak megszűntek egy időre.
mindenképp
értem, majd sikíts
most néztem a mailt,de még nem kaptam választ
Látod látod, nem látod a fáktól az erdőt