Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A spanod jósrác lehet...
Így van! Tudni kell használni az iphonet! A spanom kb. 1 hónappal ezelött vette és ezt mutatta elsőnek! Bocsánat!
Christian Pfeiffer, vagy nem ?
engem is meglephettnél valami mailel
"mára azonban egy különleges borom van
nem ütjük meg magunkat
flancolunk Dominika
héhéhéhé Dominika
héhéhéhé-hé Dominika"
1200percet beszélek egy hónapban, szerintem nem kirívó!
Sajnos mindnent ezen intézünk a mai világban. Kicsit rühellem megmondom öszintén. Klikk

Annyiból viszont nagyon jó az iphone, hogy ilyeneket lehet nézni rajta...bárhol, bármikor jókedvre derít!
én ahogy megvettem a második napon már fel is törtem...így sok sok cucc van rajta szerencsére az enyém nem a kis 8 gigás
köszi meg is válaszoltam
lehet azért mert ahogy ismerem Biker1000-t, agyrák tenyészetet tart fent a mobiljával. 1nap alatt szerintem többet beszél, mint az összes fórumozó egy hét alatt!
igen? én ezt nem tapasztalom
még egy iPhone os
Szeretem nagyon, sok olyan szolgáltatása van amit kihasználok.
De a gyenge térerő nem szól mellette! Sokszor eldobja a hálózatot.
Hogy bírod azt a telefont?
Hella,

Iphone-ról írtam este. Üdv mindenkinek Berlinből!
Kösz , a Frédi-Béni Kategóriában biztos ütős lenne
Most halottam hogy Daniel Hiemer jövöre a német S2ben egy Husqvarnan fog indulni tesója is nagyon akart volna, de már megtelt a gyári csapat.
Cső LaciCRM/KTM
Már kérdeztük a Cora-nál lévő pályát,de még robogóval sem engedtek föl.SM-mel igencsak birkózós lenne
Sanya van már új mocid? ha nem akkor segitek neked... szerleünk rá egy jó kis kipufogót!
Valaki felismeri?
Küldtem mailt!
a kaszni 1303 as igen a színe inkább bronz volta motor meg egy typ.1 es 1835ccm 2db dupla 36 os Weberrel,360 fokos vezérműtengellyel,009-es Bosch gyújtással,átdolgozott hengerfej és szelepek,külön olajhűtő. 4_1 kerscher kipuffanó
padon 116 LE ! volt a mérés a hangja pedig 130 dB ! fogyasztás 25Liter !
A madaras teszkó biztonsági őre üzeni, hogy meg próbáljátok
Csá Gábor! Nemtudod hogy a miskolci Tesco parkolóban lévő gokart pályán lehetne motorozni? Esetleg nyáron rá lehetne kérdezni, nem egy nagy lövés de délutáni szórakozásnak szerintem jólenne, annakidején gokartal mentem rajta, nem volt rossz! Amúgy meg megépült a Decatlon meg az Ósan Miskolc másik végén ( ahol a metró van) nyáron lehet menni huligánkodni , kúúúrvanagy parkolóó!
Szerintem már nem titok, hogy mi minden folyik itt a fórumon sör, bor, tömény, forralt, én csak ámulok micsoda piás egy társaság vagyunk! Bár ahogy GOGO2 is kezdődött ott voltak az első jelek... érkezés után 15 perccel már betűztem a saját nevemet....
Ha nem lenne rossz idő, mondjuk már nyár lenne akkor koktélok jutnának az eszembe meg tuti kis freezek! Nagyon becsapós-bebaszós freezek! Bruhááá..Bruhááá..