Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem valószínű!
Ez inkább a lokális uralkodó szélirányoktól függ!
szerintem nem biztos hogy itthon van!
biker1000 nek balra álnak az ékezetei a többieknek meg jobbra

ez valami paranormális jelenség?
na lassan leszedem a kipöffenőt az SMRről és viszem, megnyitjuk, mint a csillagkaput!
Elèg lenne csupàn a làncot tàvol tartani a gumi szèlètõl?
Kanyarodàskor vàltozik a gumi profilja is, vagyis szerintem soxor a gumi ver a làncba.
az öreg meg majd kiòv, tiltott fapàc hasznàlatèrt! Ha meg csomò van a vázban, ne is menj gèpàtvètelre!
dekopír fűrészt tudok kölcsön adni a karburáláshoz!
Már vettem gyalut meg vésőt a tuningoláshoz
is neked!
Jó ebédet az étvágyhoz
akkor én is maradi vagyok!
Én hasonló dolgot mondtam már csak ott ugyan ebben a pozícióban nem görgőt képzeltem el hanem ugyanojan léncvezetőt feltéve egy L alakú fémmel mint amin a lengővillán is fut a lánc
ésakkor valaki mondta hogy akit zavar hogy beleér a lánc a felnibe annak nem supermoto való

Másik észrevételem: Foxi kihozta az új motorját a Husaberget, én úgy gondolnám hogy egy gyári új motort azért úgy terveznek meg hogy nem kellene ilyennek előfordulnia, mégis ottvolt gogo2-n a csillivilli még új illatú motorja és a felni széle már cakkos volt

Csak én vagyok ilyen maradi hogy egy új motor legyen tökéletes?
hát hasznos. milyen már amikor le van döntve a gép jobbra és csak azt hallom, hogy NYAMM-NYAMM!
Ez jó!
Nem eszi meg a gumi szélét.
Okos megoldás.
na akkor minden rendben. most hogy így közelít a karácsony, a posta egyre lassabb. olyanok ezek, mint a Markos-Nádas-ban a közútkezelő szóvivője: "A télre felkészültünk, de hóra nem számítottunk!"
Megkaptad az e-mailt?
Ha még nem értekezz Lukitóval!
most néztem a postaládát már tegnap bent volt a papír akkor,holnap át is veszem
az ezüstvasárnapot nyomom az üzletben. csomag megérkezett?
egyszerű de okos

Mizujs Lukító? kurvára másnapos vagyok
na ilyen láncvezetőt én is csinálok!
Hali!
Aki volt az osztrák vb-n és netán csinált képeket erről a szerkezetről, ossza meg legyen szives
ne nevess, mert 2009re ide lesz szerződésed!
macsupicsu
Hi All,

Giraffe, igaz ez drágább kategória, de quadra nagyon zsír lehet!
Van londonban nagyon jó kapcsolatom ezekre. AIM TEC
Machu Picchu Team ajánlásával!
najó8 most értem haza a partibóól.... jó ribik voltak