Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már nem Már haverom é Szekeres Tomi!
Ez is narancssárga! de jó vállasztás (1303as?)
Reggelt.Jópáréve barátom ilyet hozott rendelésre lábon németből november végén
ébresztő puhányok! semmi !
Hujujjuj
Huligán vagy Te, vmilyikötök nem járt itt nállunk a Gyomai bogártalin?
Ezt a Kübelwagen-t évek ota látom itt, de akkor gondolom nem te vagy vele.
Én meg egy ilyenre ruháztam be.Hogy télen ne unatkozzak. Asszem egy kicsit még kell rajta prütykölni hogy olyan legyen mint a gulf
Kisfiam az 25 év alatt volt aúúúúúaúúúúaúúúú de, rég is volt
Ezt a sok bogarast .....szépek
ez volt az én bogaram
bocsi kicsit elkapott az off... régi szép nyugalmas idö... amikro még probléma meg 24 órás meló nem létezett! so low...
Most találtam, ex autom!
Albijam Te egy titkos alkohol ügynök vagy, mert hogy itt bejött a rossz idő, mindenkit itatsz! mire eljön a tavasz, elisszuk a motorunkat!
ELADÓ!
Gyári SM Kerék DRZ -be és egy gyári enduro szett.
Dunlop D-752 új gumi első hátsó.
Yoshimura rendszer.
jó a színe csak karcos mint az állat!
igen láttam már ezt a mocit valaki adatlapján de nem ismerem és a nickname-jére se emlékszem
Szia!
Látod gondolat olvasó is vagyok! Remélem sikerált a forralt bor!
Van még egy tuti amit közkincsé tennék kicsit költségesebb eksztrásabb kategória! Na szóval cserszegi fűszeres az alap borunk egy kis víz fahéj, szegfűszeg, cukor, citromlé, (gyömbér) ezt a korábban leírt módon és mennyiségben aztán CSAK aszalt gyümölcsökkel szórjuk meg! Ebbe bármilyen aszalt gyümi belefér ízlés szerint és még szegfűbors és egy kis mustármag!

Nem ismerem az előéletét, csak a kinézete kurvára tetszik, legalábbis a színe.
Erről mi a véleményed? Az is kurvára tetszik :D
Tudomásom szerint itt a sportmotoron HusaberG nicknéven fenn a tulaja.
Csak lóvé kérdése és már ugornék is rá egyre.
Na azt felejtsd el gyorsan, mert azt láttam személyesen és fos volt!
Na meg azért is mert össze akadtam bergügyből kifolyólag azzal akitől vette az aki most árulja!
Aszem mesterszállásról való a moci ott van egy srác aki bergeket újít fel és ad el!
én csak Foxit a fórumról!

de hát ez van a bergek csajos motorok és ezért a rokkant is tudnak vele közlekedni (szalagtalan porcos térdűeknek mint én vagy aki nagyon tud vele a para-rokkant-bajnok Sanya!)

Bocs Sanya!

Ami még 1 hete fenn volt 1.1 misiért fekete 650-es, sárga kézvédővel, na nekem az az ász, olyan kéne. De ez sem rossz, amit kinéztél. Ha veszel, akkor gyűjtsd az infókat róla (szervízköltség, intervallum, stb...) , mert nekem is egy ilyen Husaberg FS 650 az álmom. Majd talán 2 év múlva, ha összejön rá a lé!
Valóban vicces ilyet olvasni, de én így hirtelen 3 Husaberges lányt is ismerek.
Szép estét mindenkinek!

Értem, de lehet pont ez vonz a nagy vas-ba bár szerintem egy kifutópályán se merném megtépni a száját!
Vagy max egy FS 125-nek!

De most megtaláltam a bergemet hölgy tulajdonostól!
Olyan salakmotoros.