Szia Drága! Aranyos vagy hogy hiányolsz!
Az a baj, hogy mostanság semmire sincs időm... (És hogy már arra sincs, hogy az ilyen csinos csajokat meglátogassam - mint Te- , nahát ez már számomra is felháborító! De ami késik nem múlik, egyszer majd csak betoppanok hozzád! Még meg is unsz..... )
Viszont a fórumot rendszeresen olvasgatom, csak a hozzászolás marad el...
Sajna klónom nincsen ezért mindent nekem kell csinálnom, Borsatya állandóan csal motorozni de erre sincs időm. A fellegvárban pedig utoljára a régi Piros Fehér Yz400-al voltam utoljára.
Sajna klónom nincsen ezért mindent nekem kell csinálnom, Borsatya állandóan csal motorozni de erre sincs időm. A fellegvárban pedig utoljára a régi Piros Fehér Yz400-al voltam utoljára.
Kérdezd az smhooligant. Az egyik cimbijének van egy nagyon szép eladó lc4-e, ha jól tudom akkor kato28 néven itt is szokott irogatni, a neve alatt van is kép a motorról. 1 milla környékén adja ha jól emlékszem, persze ha még megvan neki! Szerintem az sokkal szebb, mint ezek amiket belinkeltél!
Az a baj, hogy mostanság semmire sincs időm... (És hogy már arra sincs, hogy az ilyen csinos csajokat meglátogassam - mint Te- , nahát ez már számomra is felháborító! De ami késik nem múlik, egyszer majd csak betoppanok hozzád! Még meg is unsz..... )
Viszont a fórumot rendszeresen olvasgatom, csak a hozzászolás marad el...