Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a helyzet feléd?
Szia Drága! Aranyos vagy hogy hiányolsz!
Az a baj, hogy mostanság semmire sincs időm... (És hogy már arra sincs, hogy az ilyen csinos csajokat meglátogassam - mint Te- , nahát ez már számomra is felháborító! De ami késik nem múlik, egyszer majd csak betoppanok hozzád! Még meg is unsz..... )
Viszont a fórumot rendszeresen olvasgatom, csak a hozzászolás marad el...
ollé!
Nagyon eltűntél mostanában, nem írsz, nem jelentkezel és meg se látogatsz ej-ej
Sziasztok
Jaaaaaaaaa! Csak ennyi?!? Vazzzzzzeeee!
lábbal tehermentesít, meg hátul fent van egy ultra hard gumma!
csak azért, mert ha kell, most olcsó a benzin, börnivel csinálunk valamicske melót felétek!
nem, hanem dübörög a másodállás + építkezés
állandóan ég felétek valami?
Sajna klónom nincsen ezért mindent nekem kell csinálnom, Borsatya állandóan csal motorozni de erre sincs időm. A fellegvárban pedig utoljára a régi Piros Fehér Yz400-al voltam utoljára.
Sajna klónom nincsen ezért mindent nekem kell csinálnom, Borsatya állandóan csal motorozni de erre sincs időm. A fellegvárban pedig utoljára a régi Piros Fehér Yz400-al voltam utoljára.
akkor klónokat használsz ezekhez a mocskos munkákhoz? mi a helyzet borsatyával?
Á, nem én voltam.
van itt annyi eladó LC4, hogy csak győzze megvenni!
Kérdezd az smhooligant. Az egyik cimbijének van egy nagyon szép eladó lc4-e, ha jól tudom akkor kato28 néven itt is szokott irogatni, a neve alatt van is kép a motorról. 1 milla környékén adja ha jól emlékszem, persze ha még megvan neki! Szerintem az sokkal szebb, mint ezek amiket belinkeltél!
A KURVA ANNYÁT ENGEM VÁR.Hali mindenki.
gyerekek leléptem holnap ugy vár a gyár
PEDIG KU..VA JO.
hagyd a faszba majd holnap
édes f....m. mégma repül a gép vagy ém mert balfaszvagyok hozzáá.T-online gratulálok.
nem gyütt semmi
minnyá meglesem
börni megkaptad?