Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladóak az alábbiak:
Cycle spirit textil motoros nadrág. Terdprotektorral kb. 45cm derekboseg. Valamennyire állítható kb XXL meret. Lábszárán kisebb szakadassal. 3e

Arless Ness 56os textil kabát. Protektoros. Kivehető béléssel. Egyik könyöken vállán szakadás található. 5e

Daytona EVO Riders 44es túra csizma. Goretex vízálló béléssel. Alig használt szép állapotú. Talpa sincs megkopva. 17e
Akit érdekel írjon! Jaszberenyben találhatóak.
Sziasztok.
Abban kérnék segítséget hogy vettem egy gatyát aminek a derék cipzárja nem egyezik a kabát cipzárjával. A kabát cipzárját lenne egyszerűbb kicserélni de sajna nem kaptam a nadrághoz ellendarabot. A környék összes lehetséges üzletében voltam, de nem kaptam.
Szóval egy optilon 75cm-es bontható cipzárra lenne szükségem, vagy egy cím ahonnan tudok rendelni. Ebay-on találtam, de valahogy egyenlörre nem sikerűlt a megrendelés.
Esetleg ha van valakinek akár elfekvőben és eladná, vagy ötlet hogy hol próbáljam meg akkor ne tartsa magában. Köszi.
Sziasztok!
56os méretű Spyke kabátomat cserélném kisebbre. Keveset használt, szép állapotú, bőrtisztítóval és ápolóval kezelt, csak aláöltözővel hordott.
182 cm magas 80 kg vagyok, de sajnos nagy rám.
54es érdekelne, de ezt a kabátot nézve akár 52 is jó lehet rám. Márka mindegy, állapotba hasonlóan vigyázottat szeretnék.
Helyileg Komárom és 50 kmes körzet lenne a legjobb.
Huhh,30 centi hó,max egy jó hómotorozs lehetne a szlovák alpokban.
Mert mint írtam 3 körben felhasználható, az egyik a szállás
Az tény, mármint a nemhozás, vivés leszen mert kell ahogy motorvizsga is, kissé javul az idő oszt vizsga.
Itthon nem hotelezek.
Meg szólnom kéne a főnöknek hogy csináljon szép kártyát.
Futót nem hoztad.
Csak itthon használható fel, de ha egy hazai kaszinóvárosban használnád fel azt lehet már ha lenne ilyen város, de amúgy bármelyik drága hotelben is elfogadják.
A revit nem rossz,shoeit kérdezd meg a pardiban,esőruha meg hát euromotor,ez két telefon.
ROLEFF, REVIT kabát és nadrág, OXFORD esőnadrág és NOX cross kesztyűt lehet vásárolni.
MT, CMS sisak szintén.
A kérdésem nem alaptalan, csak kicsit jobb márkákat keresek.
De ha mondjuk én Montecarloban kaszinózni szeretnék a szabadidőmben?
Mert akkor a kertészet,gasztronómia és a házépítésnek is annak kéne lennie.
Ezt én értem csak hát a lényeg, hogy ha nyaralás, sport stb. szabadidős tevékenység akkor miért ne lehetne a motorozás és autózás is az hisz sokunknak tényleg az.
Rosszlányok.hu webshopban elfogadják vajon?
Vagy jóféle pálinkát, mert nekem az is szabadidős tevékenység
Neeeeee ha nekem az autózás szabadidős tevékenység vehetek téligumit szép kártyára?
Ja,csak kérdezz végig boltokat hogy kötött e szerződést a terminálhoz szép kártyára.
Pedig jogosnak érzem én is ha belegondolok.
ezt te sem gondoltad komolyan
- kerékpárt lehet bérelni legálisan (szabadidő zseb), mikor a bérleti díj eléri a kerékpár árát, akkor neked adják.
- horgászboltban bármit vehetsz, szabadidő alszámlára.
- ...
Nekem a motorozás a szabadidő, miért ne lehetne Szép kártyával fizetni? - ez Magyarország, a korrupció, csalás és kiskapuk országa. Én miiért maradjak ki belőle?
Erzsébet utalvány,ajándék címlet.Az jobb.
én csekkel szeretnék fizetni, de sehol nem fogadják el, pedig egy csomó befizetett van már... gáz, villany, víz....
minek számít a bukó meg a motoros ruha? szállásnak, melegételnek, vagy rekreációnak (pl múzeumbelépő, vidámparkbelépő stb...) ? mert ezeknél lehet felhasználni....
SZÉP kártya elfogadó motorosboltot tudtok valahol? Bukó, ruha kellene - volt egy balesetem, minden tönkrement :(
Válaszokat inkább privátba.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Sixgear hybridről véleménye valakinek?
Ez és a Sixgear bandit között vacilálok..
Köszi előre is :)
Üdv.
Eladó egy 42 es méretű motoros csizma. Modeka márkájú, cserélhető koptatóval teljes új még felpróbáva sem volt. Ár 28000ft ingyenes házhoz szállításal. Érdeklődni : pogranyi.d@gmail.com vagy +4915773507337 WhatsApp on is elérhető vagyok.