Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem se, néha vannak jó akciók, nem feltétlen itthon és lehet eredetit is jó áron kifogni, persze ez is drágább, mint egy hamisítvány, de minőségben jobb. Privátban megírhatnád a cég nevét, érdekelne.
engem erdekelne ez a ceg/bolt akar privatban is johet
Szerintem ezek nem olyan nagyon esnek le. Csak hogy nevet ne említsek, vettem egy ruhát a hetekben. Egy nagy cég viszonteladójaként! Úgy kezdték, hogy cipzárt kell cserélni rajt, ami a gyatyát összehúzza a kabáttal. De csak egy darab van, ezért olcsó. Érdekes a nagy cégnél, ahol ők is veszik, van bőven. Aztán nem is 30-40 ezerrel drágábban. Ott mindegyik ruha pontosan 96.000.-! Mivel rájöttem, hogy ezzel speciel átbasztak, inkább fizettem egy huszast rá, de nekem ne javított ruhát adjanak uj áron. És ezek után a kamuk után, inkább nem veszek ott semmit többet.
Ugyan, a Kawában és a Gyöngyösieknél is benne van. Szerintem vírusos.
Off....
Az IT vonalon elhiszem, de motoros ruhában tuti szarabb a hamisítvány. Ez alól az kivétel, ha azért olcsó a ruha, mert leesett valahonnan...
Végülis természetesen nem mindenre igaz. Csak elmesélem, hogy egy multi cégnél dolgoztam és gyártottuk a mosogépekbe és a fogkefékbe, meg a vibrátorokba az elektronikát. Majd ugyanezzel az anyagokkal csináltuk a luxus hangredszereket és tv-ket. Hivatalosan persze azokba a dolgokba sokkal jobb dolgokat tettünk, de ezt mindenki tudja, hogy ez csak ámítás. (A fent említett cég is csájnában gyárt és ott egy ügyes szemű olasz, aki felügyeli a minőséget.) A márkás ruhagyártóknak is ezek a cégek gyártanak bérbe termékeket, majd ugyanúgy tovább zakatolnak a gépsorok, csak felségjelzés nélkül, esetleg olcsóbb minőségű anyagokkal, bár manapság már ez sem biztos.
Azért ez így nem mindenre igaz, sőt...
Ilyen hamis cuccokat a motorosok instapicsái vesznek.
Gondolom már ezt is Kínában gyártatják!
Egy fos...
Haverom vett,jön szét fél év utàn.
Szaga olyan ,mint a kínai strandpapucs...
Amit hirdetnek a legtöbb motoros oldalon tizenezer forintért,"véletlenül kettőt rendeltem,de eredeti" szöveggel... tuti úgy van . Ja és a blokkjai is elveszett
Köszönöm, ez korrekt vélemény. Ez esetben nem veszek!
Mivel manapság a hamis és a nem hamis közt sok esetben kis külömbség van és sokszor vehetünk az eredeti közé kevert hamis dolgokat, ezért kérdeztem.
Egyik haverom vett egyet, egyszer volt rajta, de a tépőzárak már leszakadtak + úgy megfogja az ember kezét a festékanyag, hogy alig jön le. A védelméről ne is beszéljünk, nem tudom milyen anyagból csinálják ezeket, de én fel nem venném....
Egyébként nekem is GP Pro kesztyűm van (eredeti), 3 éve használom, semmi baja nincs!!
Én nagyon nem ajánlom az ilyen hamisított sz**okat!!!!
Stílusváltás miatt eladó egy farmerszabású bőrnadrág.
Sárülésmentes, a varratok rendben.
Puha bőr, belül vékony selyembéléssel.
Kényelmes viselet.
Motorozáshoz használtam.

Külső szárhossz: 112 cm
Belső szárhossz: 80 cm
Derék: 2x47 cm
Deréktól ülepközépig: 32 cm

A mért adatok alapján 36, 54, XL méretű farmernak felel meg.
Szerintem normál testalkatnál minimum 180 cm magasságig és 100 kilogrammig jó.
Posta a vevő költségére és kockázatára megoldható.
Ár: 9.000,- Ft.
Az állvédője egy gombbal nyitható, így a használata egyszerűbb, nem kell a csattal bajlódni.
A belseje is újszerű, teljesen kopásmentes, tiszta. Nem volt miért tisztítani, így is szagtalan.
A mechanikus része is rendben van. A sisakzsákot adom vele ajándékba.

Kölcsönös megfelelőség esetén cserébe érdekel kb. hasonló árfekvésben inverteres hegesztő cseréje!!!

Posta a vevő kockázatára és költségére megoldható.
Ár: 19.000,- Ft
Eladó a fotókon látható "S" méretű, Schubert Sprint R sisak kifejezetten újszerű állapotban.

Nem új, de a minőségét tekintve nem egy T....co gazdaságos robogó sisak. Nálam tíz éve áll sisakzsákban, mivel a nejem nem hajlandó motorra ülni. Az előző tulaj is nagyjából hasonlóképpen járt
GP Pro kesztyű aliexpress-ről az milyen? Vett már valaki?
52es berik, 165-180 cm magas, vékony testalkatú motorossal kompatibilis.
48.000 huf, vagy 48.000 euro
Köszi
Köszi
Szia. Motocity boltban van választék.
Ez szerintem jól néz ki: https://motocity.hu/borkabat/m...
Retro stilusban keresek motoros cuccot (protektoros), ha valaki esetleg tud MO-n hasonlót, az kérem jelezze, hogy hol: