xs vagy s méretü bukosisakot keresek. 5éves kisfiúnak elektromos gokartozáshoz. köszi.
fejmérete jelenleg 53cm.
max 15ezerig.
akinek van,kérem irjon.
köszönöm
Sziasztok!
Tervezek rendelni az Fc-moto.de oldalról 2 részes bőr ruhát( Berik), csizmát és kesztyűt, viszont ahogy néztem ott van valami Ordering Size meg German Size aki rendelt már onnan tudna segíteni hogy hogy van ez, a 48-as kellene vagy amerikaiban S-es viszont Ordering Size-ban azt írja, hogy 50 akkor melyik méretet válasszam a 48-as German Size az 50-es Ordering Size tehát akkor 50-est kell rendeljek?
Eladò eredeti kawasaki ng m/L 5000.-
Kb 2szer volt a pàromon. Szép hibàtlan állapotù. Bolti àruk ezeknek darabonkènt 10ezer felett van. Àtvehető bp. 4.ker vagy dpd. Több helyen hirdeten
Sajnos balesetem volt javításra szorulna a bőrruhám. Leginkább festeni kellene+ 1 helyen varrni. Varrásnál szakadt kb. 3 öltés. Tudtok valakit aki ilyesmivel foglalkozik, jól is dolgozik. Nevet elérhetőséget nagyon megköszönnék.
Sziasztok.
Sajnos eladó lett az egyrészes ruhám. :-(
Kb 50-es méret én 179cm magas vagyok és 74 kg nekem patent. A ruha nagyon jó állapotban van,sokat nem töltött az utakon. Irányára 90 darab ezres.
LS2 strobe xs méretű bukósisak,beépített napszemüveg,felnyitható,pár alkalommal használt rendkívül megkímélt,sena kommunikációval eladó.Ár50e ft.érd:zolimotor@gmail.com
fejmérete jelenleg 53cm.
max 15ezerig.
akinek van,kérem irjon.
köszönöm
Tervezek rendelni az Fc-moto.de oldalról 2 részes bőr ruhát( Berik), csizmát és kesztyűt, viszont ahogy néztem ott van valami Ordering Size meg German Size aki rendelt már onnan tudna segíteni hogy hogy van ez, a 48-as kellene vagy amerikaiban S-es viszont Ordering Size-ban azt írja, hogy 50 akkor melyik méretet válasszam a 48-as German Size az 50-es Ordering Size tehát akkor 50-est kell rendeljek?
Kb 2szer volt a pàromon. Szép hibàtlan állapotù. Bolti àruk ezeknek darabonkènt 10ezer felett van. Àtvehető bp. 4.ker vagy dpd. Több helyen hirdeten
http://szolgaltatocentrum.eu
06204913624
Sajnos balesetem volt javításra szorulna a bőrruhám. Leginkább festeni kellene+ 1 helyen varrni. Varrásnál szakadt kb. 3 öltés. Tudtok valakit aki ilyesmivel foglalkozik, jól is dolgozik. Nevet elérhetőséget nagyon megköszönnék.
Sajnos eladó lett az egyrészes ruhám. :-(
Kb 50-es méret én 179cm magas vagyok és 74 kg nekem patent. A ruha nagyon jó állapotban van,sokat nem töltött az utakon. Irányára 90 darab ezres.
KTM kesztyű: L, M, XL és XXL méretben: 4000 FT
KTM markolat: 3000Ft
KTM baseball sapka: 4000Ft
KTM cross szemüveg: 6000Ft
KTM táska: 6000Ft
KAWASAKI kesztyű: L, M, XL és XXL méretben: 4000 FT
KAWASAKI markolat: 3000Ft
KAWASAKI baseball sapka: 4000Ft
Rendelni és érdeklődni: privátban vagy pityinger79 kukac gmail.com
Eladó a képeken látható 52-es Spyke bőrruha jó állapotban! (180cm és 74kg vagyok és rám jó)
Ára: 37 db ezres