1. Oké, ezt benéztem, de te sem voltál egyértelmű.
2. Nem! Mivel kilehet cserélni! Nem marad rajtam! Ha pedig olyan márkát veszek,a mi volt már, annak tudom a méretezését és akkor jó esetben nincs gond.
3. Továbbra sem támasztod alá ezt az érvelésed! Áruld el, hogy egy 70 ezres IXS és egy 150 ezres Dainese kabát közül, ha az olcsóbbat választom miért nem nézem a biztonságot? Vagy ha a akciós Dainese-t veszem meg a 2018-as helyet. Te a biztonságot kevered a menőzéssel!
4. Az országban választék?! Ne nevettess!
5. Például a hármas pontodban!
Soha nem motoroztam így! Valószínűleg kapok majd értelmes választ is, szóval nem engedem el! Mellesleg kíváncsi lennék, milyen ruhád van, ha már így nyomod a biztonság dumát.
Hagyjad már!!!!!!!
1. Te írtad, hogy szaladgálós lesz.
Arra írtam, hogy fel tudsz öltözni annyiból.
2'Ha próba nélkül vásárolsz akkor nem rizikózol? Te ezt minek neveznéd?
3. Ha tizede lóvéd lenne mint amennyit előadsz itt, akkor a biztonságot néznéd és áldoznál banánra!!!
4. Más sem megy Monaco-ba ruhát venni, van az országban is választék.
5. Hol írtam, hogy az olcsóbb az szar????
Engedd el ezt a ruha vásárlást!!!!
Ne bonyolítsd magadnak az életet!
Póló, rövidnadrág, papucs!
1. Nem írtad, hogy szaladgálósra érted a 3 kilót! Úgy kijöhet annyiból, bár egy jó dzseki akció nélkül 150!
2. Hol írtam, hogy rizikózok? Ezek szerint te lenézed a Mugen-t? Mert ha van tapasztalatod, inkább le kéne írni, nem okoskodni!
3. Attól, hogy 150-ből, vagy 300-ből öltözök fel nem biztos hogy rizikózok vagy hogy nincs pénz banánra. Mint írtam nem a veretős felszerelés lenne.
4. A boltokat pedig már leírtam másnak, hogy mi a baj velük. Legalább figyelnél...
5. Megint ott tartunk, hogy szerinted ami olcsóbb szar, de nem írod le, hogy van-e tapasztalatod vele. szóval csak random kötekedsz.
Beszélsz te Mester össze-vissza.
Írtam, hogy 3 kilóból fel tudsz öltözni szaladgálósba, te 5 kilót írsz.
Utána írod, hogy inkább rizikózol pár ezer forintért. Nekem a biztonság az első.
Ez tipikus esete a majmos hasonlatodnak.
Ha fele annyi lóvém lenne mint neked, bemennék a boltba és felöltöznék, mint ahogy fel is öltöztem.
De a boltosnak nem mondanám, hogy hányszor lesz rajtam mert nem így választunk ruhát.
Lehet, hogy az első szaladgálásodkor lefekszel.
Akkor mit csinálsz?
Elköltöd a hálapénzre?
Nem! Mivel tudod vissza lehet küldeni és másik méretet kérni, vagy elállni a vásárlástól és akkor visszakapod a pénzt. A visszaküldés költséges 3-6 ezer forint lehet, de legyen 10. Akkor is 70 ezret spóroltál. Amibe pl belefér egy elég jó kesztyű vagy protektor.
Segítek, mert látom nem érted! Minek vegyek 300-ért olyan ruhát, ami valószínűleg egy évben vagy 10-szer használok?! Vannak márkák, amik olcsóbban azt kínálják, mint a nagyok! Mondjuk Macna. Zárójelben megemlítem sokan ezt mondják a Mugen-ről is, én nem tudom, mert nem volt! Ezért is mertem feltenni a kérdést. Csak ti jöttök és kötözködtök.
Nagy márkák esetében elve hiány van itthon, nincs sok méret akár adott típusból, akkor pedig várni kell rá és ingyen nem is fogják neked lehozni. Akár 80 ezer is lehet kinti és itthoni bolt között! Szóval ez nem feltétlen fillérbaszás! Nem olyan, hogy megveszem a majmot és nincs pénzem banánra...
Pontosan ezt kell csinálni.
De a csizmával, kesztyűvel, sisakkal is!
250-300ezer között már be lehet öltözni.
Főleg ha pocsékolásig van manival az ember, mint egyesek.
Gratulálok, ez egy okos hozzászólás volt! A kövérségnek biztos sok köze van ahhoz, hogy Májusban 30 fok van! Amúgy nem vagyok kövér, ugyanis rendszeresen indulok hosszútávú futóversenyeken. De ezt szerintem felesleges ide írni és felesleges tanácsot kérni, mert itt már akkor tudják a választ, amikor még meg sem kérdeztem.
2. Nem! Mivel kilehet cserélni! Nem marad rajtam! Ha pedig olyan márkát veszek,a mi volt már, annak tudom a méretezését és akkor jó esetben nincs gond.
3. Továbbra sem támasztod alá ezt az érvelésed! Áruld el, hogy egy 70 ezres IXS és egy 150 ezres Dainese kabát közül, ha az olcsóbbat választom miért nem nézem a biztonságot? Vagy ha a akciós Dainese-t veszem meg a 2018-as helyet. Te a biztonságot kevered a menőzéssel!
4. Az országban választék?! Ne nevettess!
5. Például a hármas pontodban!
Soha nem motoroztam így! Valószínűleg kapok majd értelmes választ is, szóval nem engedem el! Mellesleg kíváncsi lennék, milyen ruhád van, ha már így nyomod a biztonság dumát.