Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csizmám volt, kb 20000km volt az élete.

Nem írok róla semmit mert beperelnek. Menj be egy boltba, nézd meg alaposan a varrásokat, a bélést, a bőrt. Ha volt előtte alpin vagy valami neves ruhád, el fogod tudni dönteni :)
Mert itthon van és több méretben. Kint az ilyen alkalmi vételek bent ragadt darabok. Plusz pl. a Mugen perforált, annyi vagy kicsit kevesebb pénzért.
Méret- és egyéb problémák miatt lett egy rakás eladó Troy Lee Designs kesztyűm:

TLD GP, fehér, M-es. Használt, mert egyszer motoroztam benne (évekkel ezelőtt, azóta a szekrényben hányódik), sajnos nekem ujjban rövid. 4000 Ft;
TLD XC, narancs, címke szerint L-es, valójában M-es. Tökéletesen passzol a kezemre, de egy narancs kesztyűvel nem tudok mit kezdeni, meg amúgy is csak postaköltség-optimalizálás miatt rendeltem. Magyarul teljesen új, még a gyári csomagolásában van. 7000 Ft;
TLD Air, fekete, címke szerint XL-es, de inkább L-nek felel meg. Ezt vettem (volna) magamnak, de ez meg kicsit nagy rám. Ez is teljesen új, eredeti csomagolásban. 8000 Ft.

A cuccok Csepelen személyesen átvehetőek, felpróbálhatóak, de természetesen posta is megoldható (természetesen a vevő költségére).
"""Mugen Race bőrdzsekik, kesztyűk mennyire jók?"""
""" Főleg, hogy akcióban hasonló áron belehet szerezni nagyobb márkák termékeit""".
Ha be lehet szerezni nagyobb márkát, azon az áron akkor miért a szarabbat nézegeted?

.

Ez nem kötözködés, de mi van?
Szaladgálósnak kéne, de annyira megoszlanak erről a márkáról a vélemények, hogy nem tudom megéri-e. Főleg, hogy akcióban hasonló áron belehet szerezni nagyobb márkák termékeit. Neked egyébként mid volt Mugen Race?
Ne is gondolkodj rajta, pénzkidobás.
Mugen Race bőrdzsekik, kesztyűk mennyire jók? És a méretezésük mennyire trükkös?
Érvényes! Rám jön a ruha, de érződik, hogy 10 éve lett véve.
Akkor meg rad nem érvényes de ffi ak 80-90% megbízik
Nekem eddig csak fehér csizmáim voltak, mind besárgult 4 év alatt. Mondjuk számítottam rá. Ez nem igaz! Az első ruhám is feljön még rám, mondjuk nem a legkényelmesebb. Az pedig eldöntöm, hogy Alpinestar, vagy Dainese legyen. Jelenleg még nem tudom.
Csizmám kB 7~8 év után sárgult meg. De még most is használom igaz már 10 éves. Ruhát előbb kihizza az ember mielőtt besargul
Újszerű hibátlan Spool Estoril xxl bőrruha eladó. Sanos a nadrág nagy nekem. Kabat jo. 185 cm 100 kg vagyok.
190 centisnek már jó 68.000ft. Ugyanilyen mint a kepen szereplő. Bp-Érd
" Zárt sisakban már megakarok fulladni."
Talán le kellene fogynod vagy 20 kilót minimum!
Eladó egy HJC FG15 használt sisak. Víztiszta és sötét plexivel, sisakzsákkal. I: 28000
Találtam az ebay-n, de lusta vagyok várni. Van itthon 3 sisakom, de nem szeretem egyiket sem. Zárt sisakban már megakarok fulladni. A fejvédő meg nem jó, mert könnyezik benn a szemem. Kell a pici plexi.
Gugli...Amúgy, ha kint nem találtál itthon tuti nem fogsz.
Lejjebb olvasva sem találtam magyar oldalakat. A lent irt külföldi webshopok termékei meg vagy nincsenek méretben, vagy nem tetszik.
Ha lejjebb olvasol meglesz.
Üdv!
Segítséget kérnék!
Elsősorban magyar és EU-s webshopot, boltot keresek, ahol olcsó retró nyitott plexis (3/4-es) sisakot lehet rendelni vagy venni.

Pl hasonló oldalon:
https://www.ghostbikes.com/hel...
Köszönöm a választ!
FC-Moto, Motoin, XLMoto, Motorama! Az első kettőről rendeltem is már!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudtok néhány EU-s webshopot ahol cross cuccokat is lehet venni?
Na megint én! FC-Moto-ról és a Motoin-ról rendeltem, nincs velük gond, mondjuk a Motoinesek még válaszolnak is, ha kérdést teszel fel. Most a Motorama-ról rendelnék, valakinek velük tapasztalat?
Köszönöm a választ! Az úgy elég jó! Neked melyik modell van?