Nem írok róla semmit mert beperelnek. Menj be egy boltba, nézd meg alaposan a varrásokat, a bélést, a bőrt. Ha volt előtte alpin vagy valami neves ruhád, el fogod tudni dönteni :)
Méret- és egyéb problémák miatt lett egy rakás eladó Troy Lee Designs kesztyűm:
TLD GP, fehér, M-es. Használt, mert egyszer motoroztam benne (évekkel ezelőtt, azóta a szekrényben hányódik), sajnos nekem ujjban rövid. 4000 Ft;
TLD XC, narancs, címke szerint L-es, valójában M-es. Tökéletesen passzol a kezemre, de egy narancs kesztyűvel nem tudok mit kezdeni, meg amúgy is csak postaköltség-optimalizálás miatt rendeltem. Magyarul teljesen új, még a gyári csomagolásában van. 7000 Ft;
TLD Air, fekete, címke szerint XL-es, de inkább L-nek felel meg. Ezt vettem (volna) magamnak, de ez meg kicsit nagy rám. Ez is teljesen új, eredeti csomagolásban. 8000 Ft.
A cuccok Csepelen személyesen átvehetőek, felpróbálhatóak, de természetesen posta is megoldható (természetesen a vevő költségére).
"""Mugen Race bőrdzsekik, kesztyűk mennyire jók?"""
""" Főleg, hogy akcióban hasonló áron belehet szerezni nagyobb márkák termékeit""".
Ha be lehet szerezni nagyobb márkát, azon az áron akkor miért a szarabbat nézegeted?
Szaladgálósnak kéne, de annyira megoszlanak erről a márkáról a vélemények, hogy nem tudom megéri-e. Főleg, hogy akcióban hasonló áron belehet szerezni nagyobb márkák termékeit. Neked egyébként mid volt Mugen Race?
Nekem eddig csak fehér csizmáim voltak, mind besárgult 4 év alatt. Mondjuk számítottam rá. Ez nem igaz! Az első ruhám is feljön még rám, mondjuk nem a legkényelmesebb. Az pedig eldöntöm, hogy Alpinestar, vagy Dainese legyen. Jelenleg még nem tudom.
Újszerű hibátlan Spool Estoril xxl bőrruha eladó. Sanos a nadrág nagy nekem. Kabat jo. 185 cm 100 kg vagyok.
190 centisnek már jó 68.000ft. Ugyanilyen mint a kepen szereplő. Bp-Érd
Találtam az ebay-n, de lusta vagyok várni. Van itthon 3 sisakom, de nem szeretem egyiket sem. Zárt sisakban már megakarok fulladni. A fejvédő meg nem jó, mert könnyezik benn a szemem. Kell a pici plexi.
Üdv!
Segítséget kérnék!
Elsősorban magyar és EU-s webshopot, boltot keresek, ahol olcsó retró nyitott plexis (3/4-es) sisakot lehet rendelni vagy venni.
Na megint én! FC-Moto-ról és a Motoin-ról rendeltem, nincs velük gond, mondjuk a Motoinesek még válaszolnak is, ha kérdést teszel fel. Most a Motorama-ról rendelnék, valakinek velük tapasztalat?
Nem írok róla semmit mert beperelnek. Menj be egy boltba, nézd meg alaposan a varrásokat, a bélést, a bőrt. Ha volt előtte alpin vagy valami neves ruhád, el fogod tudni dönteni :)