Szerintem se, de kitudja! Csak ha már kifizetek érte pár száz ezret, akkor nem szeretném, hogy egy szezon után elkezdje megadni magát stb. Tudom ez esztétikai probléma, de háklis vagyok az ilyesmire.
Sziasztok! Találtam a neten böngészgetve egy oldalt, ahol márkás cumókat lehet szerezni elég olcsón (kicsit talán gyanúsan olcsón), van-e esetleg valaki vagy ismer olyat, aki ismer olyat, akinek van tapasztalata, véleménye ezzel kapcsolatban? Az oldal: www.gear-moto.eu Nem nagyon néztem még utána semminek ezzel az oldallal kapcsolatban. Ha működő webshop akkor érdemes sztem nézelődni.
Erre gondoltam! Sajnos az új verziókon már nem nagyon van felvarrt logó, minden rá van nyomva. Nem tudom mennyire tartós ez, vagy pedig egy szezon után kirepedezik.
Én Norvégiában élek és tőlük rendeltem többször. Hihetetlen árakat lehet kifogni (TCX R-S2 EVO 38-40e HUF....).
Nem tudom nemzetközi viszonylatban hogyan megy a rendelés, de nekem itt van 3 nap alatt a cucc és ráérek 14 múlva fizetni...
Teljesen megbízható oldal, már csak azért is mert a legnagyobb Európában :-)
Sziasztok!
Thor Force térdvédővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Jó árban találtam a neten S/M méretet, de nem tudom, hogy jó lesz-e rám. 183 cm vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: R.
Axo XXL cordura kabátomat kisebbre cserélném. kb. 185-190cm magas 95-105 kg emberre való. Bélése kivehető. Csak kisebb: L-XL méretű kabát csere érdekel, lehet bőr is.
Elégedettség! Két részes ruhám volt, nem tudok rá rosszat mondani! Fazonban nem a legdivatosabb, de igényes ruha, jó választás. Mondjuk tudtommal, ma már nem gyárt ruházatot a Suomy, de ha jó áron van valahol beragadva a készleten, akkor megéri.
Szia !
Nekem lenne pont egy Dainese 54 -es.
Magasabb vékony emberre lehet jó.
https://auto.jofogas.hu/pest/Dainese_Bora_Egyreszes_Borruha__54_es_meretben_76554355.htm
Nem tudom nemzetközi viszonylatban hogyan megy a rendelés, de nekem itt van 3 nap alatt a cucc és ráérek 14 múlva fizetni...
Teljesen megbízható oldal, már csak azért is mert a legnagyobb Európában :-)
Thor Force térdvédővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Jó árban találtam a neten S/M méretet, de nem tudom, hogy jó lesz-e rám. 183 cm vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: R.
Más téma,d e hasonló! XLMoto megbízható? Onnan még nem rendeltem.
Van valakinek tapasztalata a Soumy cordura dzsekikkel?
egyreszes nekem utcara annyira nem jo de megnezem kosxonom
Nekem lenne pont egy Dainese 54 -es.
Magasabb vékony emberre lehet jó.
https://auto.jofogas.hu/pest/Dainese_Bora_Egyreszes_Borruha__54_es_meretben_76554355.htm
Üdv:
Viktor