Sziasztok!
Ruha vásárlása előtt állok.. 190cm/85kg vagyok, mindenféleképpen bőr ruhát szeretnék.. Valaki aki esetleg hasonló magasságú és ilyen súlyban van az tudna segíteni hogy kb melyik méretek passzolhatnak?
Szia!
Egy SIDI vertigo corsa után vettem és egy kissé csalódtam benne. A SIDI-hez képest nagyobb,- alig fért be a váltókar alá-, melegebb de kényelmesebb. Ha vennék, akkor inkább az új modelljük lenne a következő. rt-race
Most Videón megnézheted őket, nem csak katalógusképen! Kattints a videók linkjére !
Marushin 999 Prémium kategóriás , tesztgyőztes Japán bukósisakok akcióban!
90.000Ft helyett most csak : 59.990Ft!
Karbon- üvegszál bukósisak CSAK 1.100Gramm súly!
Maximális törésteszt eredmény!
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy hátsó táskaként is használható mágneses tanktáska? Esővédő huzat is van hozzá 7-8 literes, térképzsebbel. 7000Ft+posta
Sziasztok eladó kétrészes sérülésmentes BERIK 50 es méretű bőrruha, frissen tisztíttatva ami nem 5 forint volt.......
tisztíttatás előtt rám tökéletes volt 183 cm 75kg (nyilván most összébb ment) ára 40 000 ft
Eladó Shark Speed R Foggy Replica . 4-5-ször volt rajtam és hibátlan. Minden cuccával együtt. XS a mérete és 40 000 Ft. Nekem sajna egy kicsit kicsi.Mocskosul ár alatt adom vegyétek,vigyétek
Sziasztok. Eladó egy Shoei Neotec+Sena 10U kihangiosító. L-es méret, újszerű állapotban, ezüst színben, típusváltás miatt. A kettő egyben eladó, 150.000 Ft-ért.
Eladó egy Suomy márkájú egyrészes supermoto bőrruha 54-es méretben. A jobb szárán csúszásból adódó sérülés látható, a bal szárán illetve néhány helyen kopott a bőr. A jobb karján lett egy pici szakadás ami nem túl szakszerűen lett javítva. A cipzár lehúzója letört én annélkül használtam. Ára: 40eft
Eladó egy IXS márkájú kétrészes bőrruha ami összecipzározható. A kabát egy kicsit kopottas,a nadrág jobb térdén egy kis horzsolás van. A kabát mérete 56-os, a nadrágé 54-es. Az áruk egyben 45eft de külön is vihetőek. Érdeklődni privátban vagy a baloghlaszlo1980@gmail.com címen lehet. Csere érdekelhet 4,5 mm-es verseny légpuskára értékegyeztetéssel pl. Diana,Walther, Air Arms stb.
Én is hasonló alkat vagyok,56 os bőrruha jó rám(Arlen Ness,Alpin)Dainese sokkal szűkebb szabású.