180 magas 80-85 kg pilótára.Nagy pocak nem fér el benne.Protektorokkal 15000FT vagy csere kisméretű téglára...stb bőrgatya is van jó állapotú együtt 20 000FT
Rendeltem egy scorpion Exo 510 Air-t mivel probáltam már egy jó pár bukót és az esetek 100%-ába "S"-es méret volt a jó így nyugodt szível kockáztattam a proba nélküli rendelést. Azért köszi az infót
Bőrruha ápolásával kapcsolatban tudtok tanácsot adni hogy mire érdemes odafigyelni? Motul mc care m3 bőrápolót vettem.
Olvastam olyat, hogy esőtől óvni kell, ha mégis elkap egy zápor, szárítsam meg és kezeljem le, ennyi?
Azért az 1000 Ft-ot nem nevezném jóval olcsóbbnak (a Blade-ről beszélünk). Ráadásul emag-nál nem tudod megpróbálni sem... Próba nélkül venni bukót meg, nem is jellemezném.
Elkezdtem hirdetni néhány üléstáskát, de nem vagyok benne biztos, hogy sokan tudják hogy létezik ilyen, így kicsit promózni kell.
https://auto.jofogas.hu/csongrad/Uj_motoros_ulestaska__tanktaska__77229925.htm
Árát egy ezressel, 13.000-re levittem azóta. Még nem frissült.
Ebben az árban (1-2 ezer differenciával) már lehet kapni MT Blade-et. Sokkal minőségibb cucc, és nálunk már bizonyított is. Kb. 80-al zakózásnál páromnak még agyrázkódása sem volt. Egyébként összességben egy minőségi bukó. És persze sokkal jobb festésekkel lehet kapni... http://moto.hu/index.php?route...
Keresnék 54-es méretű Shox Roadster/Manx vagy ahhoz hasonló retró fazonú bőrdzsekit. Cserébe 54-es használt Suomy Supermoto egyrészes ruhát vagy használt IXS 56-os dzseki/54-es nadrág kétrészes bőrruhát tudok felajánlani. Személyesen Hajdú-biharban lehet átvenni. Érdeklődni a 20/5897360-as számon vagy a baloghlaszlo1980@gmail.com címen lehet.
Boltban felpróbáltam, minőségre jónak tűnt, viszont a méretezése el van b@szva, mert a 32-es az simán nagy volt rám (utcaiból ezt a méretet hordom), kisebb meg nincs belőle. Szóval próba nélkül sztem semmiképp ne vedd meg.
Eladó BMW ProRace bőrdzseki full protektorral/hát-váll-könyök-alkar/. A kabát vadi ÚJ! 56-os méret, nadrággal összecipzározható. A bolti ár 40%-ért, 80eFt. Érdeklődni kizárólag telefonon : 30-355-7806
Bőrruha ápolásával kapcsolatban tudtok tanácsot adni hogy mire érdemes odafigyelni? Motul mc care m3 bőrápolót vettem.
Olvastam olyat, hogy esőtől óvni kell, ha mégis elkap egy zápor, szárítsam meg és kezeljem le, ennyi?
Elkezdtem hirdetni néhány üléstáskát, de nem vagyok benne biztos, hogy sokan tudják hogy létezik ilyen, így kicsit promózni kell.
https://auto.jofogas.hu/csongrad/Uj_motoros_ulestaska__tanktaska__77229925.htm
Árát egy ezressel, 13.000-re levittem azóta. Még nem frissült.
Keresnék 54-es méretű Shox Roadster/Manx vagy ahhoz hasonló retró fazonú bőrdzsekit. Cserébe 54-es használt Suomy Supermoto egyrészes ruhát vagy használt IXS 56-os dzseki/54-es nadrág kétrészes bőrruhát tudok felajánlani. Személyesen Hajdú-biharban lehet átvenni. Érdeklődni a 20/5897360-as számon vagy a baloghlaszlo1980@gmail.com címen lehet.
Normális szabású, kényelmes viseletnek tűnik.
Spidi xpd csizma 45-ös méret eladó!
3 szezonos, külső-belső száron állitható, cserélhető koptató, buktamentes.
Ára 24000