Forcefield Isolator Level 2 váll protektor eladó! Új ,bontatlan, számlával! Az eredeti 11.000Ft helyett: 9990Ft. A termékről részletesen itt találsz infót: http://darazsgarazs.hu/termek/...
Szerintem gondolj bele! Vettél egy sisakot és régebben motoroztál vele. Mennyit volt kinn és mennyit szívta a nap? Ha nem töredezett a héj, még akkor is van esélye a belső öregedésnek. Ezt csak te tudod. Neked kell tudnod, hogy mennyit használtad és hogy most megengedhetsz-e egy nagyobb kiadást! Én speciel egy télen át bújtam a netet és rájöttem, hogy kurta sok sisak manapság olcsó kínai, csak át van címkézve. Tehát manapság egy középkategóriás sisak is tud gagyi lenni, és egy minőségi is lehet szar! Ezért inkább én is a 10 éves sisakomat cseréltem. Szerintem jót is lehet venni fillérekért! Ha be mersz vállalni egy angol rendelést, szívesen segítek privátban!
Sziasztok!
Lehet, hogy kicsit off, akkor bocs, hogy rossz helyre megy, de érdekelne a véleményetek.
Régebben (2004-2009 között) motoroztam, és még a legelején vettem egy Airoh sisakot. Becsülettel szolgált, nem estem vele, egy két karc van rajta, semmi hibája. A sisakot elraktam szekrénybe mikor eladtam a motort.Újra elkezdenék motorozni, használható még a több, mint 10 éves sisak, vagy mindenképpen csere a kora miatt?
Előre is kösz, ha valaki válaszol.
Pontosan ilyen érzés a Német Modeka cég - többszörös tesztgyőztes ,hálós, nyári ruházatában motorozni!
Tesztgyőztes termékek 34.990Ft-tól! Élvezd a nyarat , ne izzadj a motoron! A Modeka termékeit keresd itt: www.darazsgarazs.hu
Eladó egy Dainese 52-es púpos bőrruha. Sérülésmente kiváló állapotnak örvend mert alig volt használva. Érdeklődni lehet nálam. Képes motoron is fenn van.
Szép állapotú alig használt kesztyű eladó! Mérete M vagy L-es lehet. Ár megbeszélés tárgyát képezi.
https://www.kepesmotor.hu/bor_...
Lehet, hogy kicsit off, akkor bocs, hogy rossz helyre megy, de érdekelne a véleményetek.
Régebben (2004-2009 között) motoroztam, és még a legelején vettem egy Airoh sisakot. Becsülettel szolgált, nem estem vele, egy két karc van rajta, semmi hibája. A sisakot elraktam szekrénybe mikor eladtam a motort.Újra elkezdenék motorozni, használható még a több, mint 10 éves sisak, vagy mindenképpen csere a kora miatt?
Előre is kösz, ha valaki válaszol.
A bukósisak plexijére belülről felhelyezhető hologrammos fólia.
7.990Ft! Már csak 2db van.
Tesztgyőztes nyári hálós motoros ruházat már 34.990Ft-tól!
www.darazsgarazs.hu
Tesztgyőztes termékek 34.990Ft-tól! Élvezd a nyarat , ne izzadj a motoron! A Modeka termékeit keresd itt: www.darazsgarazs.hu
Gerinc, váll, könyök, csípő, térd protektorokkal és gerincpúppal.
175-180cm és maximum 80 kiloig
kb 2 éve van nálam, nem estem benne és nem sokat használtam.
Térdkoptató nincs hozzá de feltehető rá.
Ár 38e
06-20-9287877
Arai RX 7 GP Haga Replika