Tud valaki ajánlani olyan budapesti vagy környéki szakit aki (protektoros) bőrdzseki ujját be tudná nekem szűkíteni és nem kell kifizessem érte egy másik dzseki árát?
Eladó Alpinestars motoros bőr kesztyű.Használt ....de szép állapotban.L-es méret. Postai utánvétellel vettem....de nekem KICSI lett. így tovább adnám...Az ár valamennyire alkuképes.!!Irányár 15500ft
Három rétegű , négy évszakos motoros nadrág akció!
45000Ft helyett: 34.990Ft !
Kivehető eső és szélzáró membrán,kivehető thermo bélés!
A külső részen nyitható szellőzők!
A nadrágról részletesen itt olvashatsz: http://darazsgarazs.hu/termek/...
- Eladó egy 54-es méretű használt állapotban lévő egyrészes supermoto Suomy márkájú bőrruha.A jobb lábán horzsolásos sérülés illetve a jobb karján egy kis szakadás volt ami nem túl szépen lett javítva. Irányára: 45 eft
- Kétrészes Ixs márkájú (56-os kabát/54-es nadrág) bőrruha mely össze is cipzározható. A nadrág jobb lábszáránál szintén van egy kis horzsolás. A nadrághoz jár térdkoptató is. Irányára:55 eft
-Ixs márkájú gerincprotektor,alig használt állapotban szintén eladó. Irányára : 17eft
- Yamaha paddock gear kék-fehér hímzett ing 2xl-es méretben. Irányára:6eft
Tisztítás mindegyik ruhára ráfér, postázni nem szivesen postáznám a terjedelme miatt illetve személyes próba mindenképp javasolt a méret miatt. Érdeklődni itt, a baloghlaszlo1980@gmail.com címen illetve a 20/5897360-as számon lehet. Több képet tudok küldeni mail-ben amennyiben szükséges.
Sziasztok
Van egy kiváló állapotú 52 -es fekete-fehér Berik 2részes Bör -ruhám kiváló állapotban.kb 10x volt rajtam,mindig volt rajtam motoros alsó ruházat.Képeket emailben tudok küldeni.Somogyban lehet próbálni.Én 185 cm 86kg vagyok.
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata ezekkel az Alpinestars replika kesztyűkkel Pl. S1 es vagy a Gp pro.Érdemes pénzt adni értük?Előre is köszi a válaszokat.
Lemaradt köszi,szóval:
Keresek Dainese vagy Alpinestars kétrészes bőrruhát, 50-52 méretben,nem kell hogy új legyen, csak megkímélt, szép állapotú korrekt áron. Akinek van eladó várom jelentkezését.
Köszönöm!
Sziasztok!
Keresek Dainese vagy Alpinestars kétrészes bőrruhát, nem kell hogy új legyen, csak megkímélt, szép állapotú korrekt áron. Akinek van eladó várom jelentkezését.
Köszönöm!
Sziasztok.
Nolan N87-nél ebben a kategóriában van halkabb sisak?
Kipróbáltam,de a 30.000-es Caberg V2R-em (ami már régebbi) kb halkabb volt majdnem.
HJC IS-17 milyen? Valakinek van tapasztalata?
60-70-től már a NOLAN elég zajos volt.
Sziasztok!
Eladó egy 58-as méretű Probiker PRX-4 kétrészes bőrruha.
Rendszeresen ápolva, 105kg-ig használható, használt de megkímélt állapot.
Képet kérésre tudok priviben küldeni.
06-70/318-2151
Ár:40.000.-
45000Ft helyett: 34.990Ft !
Kivehető eső és szélzáró membrán,kivehető thermo bélés!
A külső részen nyitható szellőzők!
A nadrágról részletesen itt olvashatsz:
http://darazsgarazs.hu/termek/...
Modeka Cartagena kantáros protektoros motoros nadrág!
A termékről bővebben itt olvashatsz:
http://darazsgarazs.hu/termek/...
- Kétrészes Ixs márkájú (56-os kabát/54-es nadrág) bőrruha mely össze is cipzározható. A nadrág jobb lábszáránál szintén van egy kis horzsolás. A nadrághoz jár térdkoptató is. Irányára:55 eft
-Ixs márkájú gerincprotektor,alig használt állapotban szintén eladó. Irányára : 17eft
- Yamaha paddock gear kék-fehér hímzett ing 2xl-es méretben. Irányára:6eft
Tisztítás mindegyik ruhára ráfér, postázni nem szivesen postáznám a terjedelme miatt illetve személyes próba mindenképp javasolt a méret miatt. Érdeklődni itt, a baloghlaszlo1980@gmail.com címen illetve a 20/5897360-as számon lehet. Több képet tudok küldeni mail-ben amennyiben szükséges.
Prémium minőségű FORCEFIELD LEVEL 2 Gerincprotektor mellény 54.000Ft helyett: 34.990Ft
www.darazsgarazs.hu
Van egy kiváló állapotú 52 -es fekete-fehér Berik 2részes Bör -ruhám kiváló állapotban.kb 10x volt rajtam,mindig volt rajtam motoros alsó ruházat.Képeket emailben tudok küldeni.Somogyban lehet próbálni.Én 185 cm 86kg vagyok.
Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata ezekkel az Alpinestars replika kesztyűkkel Pl. S1 es vagy a Gp pro.Érdemes pénzt adni értük?Előre is köszi a válaszokat.
Méretprobléma miatt eladnám.
Méret:S
Kb 165-170 cm magas,vékony testalkatú motorosra.Masszív,erős anyagból.
Érd:70-373-4691
Vásárolj valós készletből akciós árakon!
Spórolj tízezreket!
Ár:35.000.-
Érd:06/70-318-2151
Csak az én gépemen látható volt, ezért feledkeztem meg róla
Egyébként férfi méret:58-as
"Szerintem, ha megadod a méretet, legalább hozzávetőlegesen, akkor azzal sokat lendíthetnél az ügyön."
Keresek Dainese vagy Alpinestars kétrészes bőrruhát, 50-52 méretben,nem kell hogy új legyen, csak megkímélt, szép állapotú korrekt áron. Akinek van eladó várom jelentkezését.
Köszönöm!
Ár:35.000.-
Érd:06/70-318-2151
Keresek Dainese vagy Alpinestars kétrészes bőrruhát, nem kell hogy új legyen, csak megkímélt, szép állapotú korrekt áron. Akinek van eladó várom jelentkezését.
Köszönöm!
Nolan N87-nél ebben a kategóriában van halkabb sisak?
Kipróbáltam,de a 30.000-es Caberg V2R-em (ami már régebbi) kb halkabb volt majdnem.
HJC IS-17 milyen? Valakinek van tapasztalata?
60-70-től már a NOLAN elég zajos volt.
Eladó egy 58-as méretű Probiker PRX-4 kétrészes bőrruha.
Rendszeresen ápolva, 105kg-ig használható, használt de megkímélt állapot.
Képet kérésre tudok priviben küldeni.
06-70/318-2151
Ár:40.000.-