A kánikulában nem szeretnél motoros ruhát amibe belesülsz?
Garantáljuk hogy nyári hálós termékeinkben , úgy fogod érezni magad, mintha meztelen lennél!
Természetesen a protektorok védelméről nem kell lemondanod! www.darazsgarazs.hu
Új divatos motoros nadrágot szeretnék venni (32 vagyok), mert a jelenlegi megsérült!
Bőr nadrág nem kell, Cordurám volt régen, de nagyon gyorsan beleizzadtam, ezért eladtam és egy motoros farmert vettem.
A mostani farmerom megsérült, ezért vennem kell valamit!
Van ajánlott (jól kinéző) szellőző cordura, vagy maradjak a farmernél?
Illetve a sport csizmámat is megviselte az élet, ezért szintén csere érett!
Csizma helyett a cipők is védenek eleget?
Ilyesmire gondoltam, mert ezt akár utcán is lehetne hordani: http://euromotor.hu/motoros-ci...
Továbbá: csináltam egy idei országos motoros és veterán naptárat! [Folyamatosan frissítve!]
Nézzétek meg, osszátok meg bátran a naptárat másokkal is, mert sok-sok érdekes rendezvény lesz idén!
(Egyik sem az én rendezvényem, és az oldalon reklám sincs! Egyszerűen motorosként motorosoknak csináltam a naptárat! :) )
u.i.: ha készül egy rendezvényről (hivatalos) videó, küldjétek el a linket, és beteszem, hogy utólag bárki megnézhesse! ;) http://www.MotorosVandor.hu/Re...
ha esetleg nem találnál egyrészest nekem van egy eladó kétrészes berik-em. ami nem sérült. perforált szóval nyárra/versenyre tökéletes, a hálós belsején van 1 hely ahol elszakadt de ezen felül tökéletes
Amikor én vettem, negyed órája küzdöttem a nadrággal, amikor megkérdezte az eladó, hogy élek-e még Ha nem vagy nagyon jó alkat, akkor valahol tuti nem lesz jó. Én az edzést választottam, hogy hasban jó legyen , de így is hosszú kicsit az 52-es.
Egyébként meg kell benne ázni egyszer, aztán megvárni a amíg megszárad rajtad
Keresek vatta új, esetleg "kipróbált" minőségi cuccokat sport(túra) mocira.
Bőrdzseki vagy kétrészes ruha 58-60-as leginkább Dainese, Alpin, Spidi vagy Spyke.....esetleg Kushitani vagy RS Taichi, ha van olyan hülye, aki eladja :-)
Csizma 46-os : Supertech, Vortice, X7-R....ilyesmi.
Mailben pls: d800fx@gmail.com
Sziasztok.
Van egy pár eladó cuccom, hátha érdekel valakit.
Ruhaszett:15e (mez:xxl-es, nadrág: 40-es)
Csizma: 15 e (46-os)
Spool bőrkabát: 35 e (56-os)
Igaz én cordurát használok de abban is cseréltem jóval komolyabbra a gerincprotektort. Sisakot nézegetek náluk Scorpiont de asszem majd tavasszal megveszem kint labancéknál, jóval barátságosabb az ára.
Garantáljuk hogy nyári hálós termékeinkben , úgy fogod érezni magad, mintha meztelen lennél!
Természetesen a protektorok védelméről nem kell lemondanod!
www.darazsgarazs.hu