Lehet persze így is melegedni, de mi jobb ötletet tudunk!
Tesztgyőztes és ár-érték arányban verhetetlen őszi motoros ruházat akciók! www.darazsgarazs.hu
Sziasztok! Eladó egyszer viselt Nolan N87 "S" méretű bukósisak! Hibátlan , karcmentes állapotban! Egy barátom kért meg , hogy hírdessem meg, de a sisak nálam van és minden kérdésre szívesen válaszolok! Személyes átvétel előnyben (Sopron)! Irámyár:70.000 Forint
Szívesen, én amúgy csak forcefieldet vennék. Egyik kabátomba és gatyámba a régi fajta szürke van. De az új kabátomba is tervezem lecserélni az islatorra a könyök és váll protikat. Gerincvédőm meg már egy ideje forcefield. Műanyagot semmiképp ne rakj.
Megelőztek. :) Ha nincs Arlen Ness, egy akármilyen ruhába tervezett térdprotektor megfelelő. Én a Forcefield-et javaslom, szerintem többet tudnak, mint az átlag, de ezt már Rád bízom, juarez21 linkjein van sok alternatíva. Amúgy igen nagy eséllyel az Arlen Ness sem magának gyártja a protektorokat, hanem megveszi valamelyik protektorgyártól (esetleg legyártatja), szóval szerintem nem vesztesz sokat, ha nem ragaszkodsz a "gyári"-hoz.
Téli motoros kesztyűk széles választékban!
Minden készleten, nem csak katalógus!
8990Ft-tól 12.990Ft-ig téli motoros kesztyűk Thinsulate és Hypora membránokkal!
Kattints ide: http://darazsgarazs.hu/tk/36/h...
Az Arlen Ness-t a Superzone forgalmazza, ha jól tudom... Náluk lehetne érdeklődni, ha "gyári"-t akarsz. Ha nem, én a Forcefield-et javaslom, többféle (méretű, vastagságú, súlyú, védelmű, árú stb.) ruhába helyezhető protektort is gyártanak. http://protektorok.hu/protektorok.html Webshopjuk is van, meg motoros boltok is forgalmazzák, pl. a DarázsGarázs. Meg a Zandona protektorok jutnak még eszembe, az is a Superzone-ban van.
Vagy e-bay. ott minden van. :)
Forcefield thermo maszk és Forcefield thermo nyakmelegítő akciók! Most a prémium kategóriát csak 7.990Ft-ért megveheted ! Készülj fel előre a hűvös időkre akciós árban!
A termékeket itt találod : http://darazsgarazs.hu/tk/36/h...
Eladó egy 54-es méretű használt állapotban lévő egyrészes supermoto Suomy márkájú bőrruha.A jobb lábán horzsolásos sérülés illetve a jobb karján egy kis szakadás volt ami nem túl szépen lett javítva. Irányára: 45 eft
Kétrészes Ixs márkájú (56-os kabát/54-es nadrág) bőrruha mely össze is cipzározható. A nadrág jobb lábszáránál szintén van egy kis horzsolás. A nadrághoz jár térdkoptató is. Irányára:55 eft
Ixs márkájú gerincprotektor,alig használt állapotban szintén eladó. Irányára : 17eft
Yamaha paddock gear kék-fehér hímzett ing 2xl-es méretben. Irányára:6eft
Tisztítás mindegyik ruhára ráfér, postázni nem szivesen postáznám a terjedelme miatt illetve személyes próba mindenképp javasolt a méret miatt.
A hiányzó dolgokról képeket tudok mailben küldeni amennyiben szükséges.
SZIASZTOK!
VALAKI TUDNA NEKEM ABBA SEGÍTENI HOGY VAN EGY ARLEN NESS BŐR RUHÁM ÉS ELTÖRT BENNE A TÉRDPROTEKTOROM!
HONNAN TUDNÉK BELE RENDELNI ÚJAT?
VAGY ESETLEG VAN VALAKINEK ELADÓ JÓ ÁLLAPOTÚ?
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
ÜDV PETYA
Tesztgyőztes és ár-érték arányban verhetetlen őszi motoros ruházat akciók!
www.darazsgarazs.hu