Louis-ból vásárolva melyikkel érdemes fizetni? Paypal, banki átutalás, vagy mastercard?
Ugyanazon OTP számláról vonja le mind, csak kérdés melyik vált legkedvezőbben?
Thanks...
MOTOROS DZSEKI
Sziasztok, egy kerdesem lenne: motoros dzsekit keresek es konkret markat, tipust ha tudna ajanlani valaki, azt szivesen vennem. Ket eve motorozom ujra aktivan, akkor vettem mindent magamnak hasznaltan/neten rendelve olcson, de erzem, hogy kene uj holmi. Heti ketszer-haromszor motorozom munkaba, 2*65 km, jellemzoen marcius - december kozott. Jelenleg van egy Louis nemet alap nyari dzsekim (Fastway, kb 10.000 forintos, de minden protektorral ellatva), valamint egy hasznalt XL-es Spyke telre, amit nem hordok, mert tul nagy. A motor elhozasahoz vettem 2015 januarban. Illetve van egy kulon gerincprotektorom, az is olyan 10e Ft korul volt 10 eve. Keresnek valamit, ami biztonsagos, nem bor, inkabb cordura. Nem kell extrem esoallo meg hasonlo, nem turazok napokat, ha esik, nem indulok, tudom, kenyelmes vagyok!:). Olyan kene, amin mondjuk van nyakvedo (vagy hgy hivjak:) ), gerincvedo, nyilvan konyokvedo.
Vegyek alap Dainese-t (a Pro-Armorrol jokat olvastam, de ez csak a protektor, ugye?), kozepkategorias Furygan-t vagy felfuto marka luxusverziojat? Nem mondom, hogy a penz nem szamit, de inkabb fizetek most tobbet, minthogy a korhazi szamlam rugjon az egekbe. Nadragot is lehet ajanlani, most egy hasznalt IXON kevlaros farmerem van Furyganos terdprotektorokkal. Minden ruham rendben van, de mivel hasznaltan/neten vettem, kicsit itt-ott elcsuszik a protektor stb, ezert szeretnek venni ujat mindenbol, felprobalva.
Ha van oyan, aki elesben tesztelt kopasallosagot kabaton, nadragban, annak a velemenye duplan szamit:).
Sisak Scorpion EXO 1200 air es Alpinstars csizma van. Ha szamit a motor, 500as GPZ-S-sel kozlekedem. Elore is koszonom!! Zoli.
Ha nem tündérmesére vágysz, nem katalógusadatokra, hanem igazi védelemre megfizethető árban akkor a térdvédőnket neked találták ki!
Mi hiszünk benne és ezt bizonyítani is tudjuk :D Lessétek meg a videókat! http://darazsgarazs.hu/termek/...
Ha valódi térdvédelemre vágysz, ha nem érdekelnek a tündérmesék és a katalógus adatok! Ha nem akarsz aranyárban vásárolni...Nézd meg a terméknél a videókat is! Mi hiszünk abban amit átadunk! Klikk: http://darazsgarazs.hu/termek/...
Utasként alig használt sisak eladó! Szép állapotba! XS méret.
FF352 ROOKIE- Az LS2 belépő zárt modellje, egyszerű, komfortos, megbízható
A ROOKIE héja KPA, egy LS2 által kifejlesztett termoplaszt, mely extra könnyű és nagyon jó ütés elnyelő képességgel bír. A SHARP teszten a lehetséges 5 csillagból 4 csillagos minősítést nyert el, ami a kategóriában nem gyakori. Sportos vonalvezetés, magas komfort jellenzi.
Gyorszáras plexije karc és páramentesített felületű, torzításmentes polycarbonate.
A belső bélés 3D-s arcpárnái, a lélegző antiallergén anyagok kényelmes viseletet adnak. A bélés természetesen teljesen kivehető és mosható.
A szíj gyorszáras, könnyen kezelhető.
Homologizáció: ECE-22-05
ÁR: 15.000Ft
Sziasztok.
Hátha valakinek kell egy női,vagy egy férfi cordura kabát! A női az olyan L-es, a másik igaz hogy L van beleírva de szerintem XL-es méretű! 10 darab ezres/kabát!
A bőr retró kabát is XL-es, a nadrád meg 54-es! Ez a kettő 12 darab ezrest kóstál!
sziasztok!
Segitséget kérnék csizmát szeretnék vásárolni és lenne pár kérdésem.
44-es a lábam vagyis jobb 1el nagyobb méretét rendelni?
Az orrvas nélküli csizmák is jók? (Scott mx 250, vastagnak tűnik az orra és lehet zavar váltásnál)
Köszi a válaszokat!
Ugyanazon OTP számláról vonja le mind, csak kérdés melyik vált legkedvezőbben?
Thanks...
Sziasztok, egy kerdesem lenne: motoros dzsekit keresek es konkret markat, tipust ha tudna ajanlani valaki, azt szivesen vennem. Ket eve motorozom ujra aktivan, akkor vettem mindent magamnak hasznaltan/neten rendelve olcson, de erzem, hogy kene uj holmi. Heti ketszer-haromszor motorozom munkaba, 2*65 km, jellemzoen marcius - december kozott. Jelenleg van egy Louis nemet alap nyari dzsekim (Fastway, kb 10.000 forintos, de minden protektorral ellatva), valamint egy hasznalt XL-es Spyke telre, amit nem hordok, mert tul nagy. A motor elhozasahoz vettem 2015 januarban. Illetve van egy kulon gerincprotektorom, az is olyan 10e Ft korul volt 10 eve. Keresnek valamit, ami biztonsagos, nem bor, inkabb cordura. Nem kell extrem esoallo meg hasonlo, nem turazok napokat, ha esik, nem indulok, tudom, kenyelmes vagyok!:). Olyan kene, amin mondjuk van nyakvedo (vagy hgy hivjak:) ), gerincvedo, nyilvan konyokvedo.
Vegyek alap Dainese-t (a Pro-Armorrol jokat olvastam, de ez csak a protektor, ugye?), kozepkategorias Furygan-t vagy felfuto marka luxusverziojat? Nem mondom, hogy a penz nem szamit, de inkabb fizetek most tobbet, minthogy a korhazi szamlam rugjon az egekbe. Nadragot is lehet ajanlani, most egy hasznalt IXON kevlaros farmerem van Furyganos terdprotektorokkal. Minden ruham rendben van, de mivel hasznaltan/neten vettem, kicsit itt-ott elcsuszik a protektor stb, ezert szeretnek venni ujat mindenbol, felprobalva.
Ha van oyan, aki elesben tesztelt kopasallosagot kabaton, nadragban, annak a velemenye duplan szamit:).
Sisak Scorpion EXO 1200 air es Alpinstars csizma van. Ha szamit a motor, 500as GPZ-S-sel kozlekedem. Elore is koszonom!! Zoli.
Érdekelhet valakit egy technikai esőkabát?
Engelbert Strauss Motion 2020 új M-es.
20.000 huf
Postázás megoldható.
Pontos típusa: HJC FG-ST BOLT
Héj: Spectra-Kevlar-üvegszál tripla héjszerkezet.
Beépített napszemüveg.
PINLOCK betét, 100% páragátló MAX VISION technológia.
Advanced Channelling Ventilaton - szellőző rendszer.
SUPERIOR SHIELD LOCK: különleges alumínium ötvözet plexi zár mechanika, rugó előfeszítésekkel hangolva. 5 mm automatikus plexi rés-nyitás.
SilvercoolPlus (Ginkgo) bélés: gyorscsepp eltávolítás, anti-bakteriális, automatikus illat-mentesítés. Fej és arcpárnák kivehetők, moshatók.
RapidFire világszabadalmaztatott plexi rögzítő mechanizmus: ultragyors és biztonságos egykezes levétel és felrakás. Szélesített MAXI VISION PLUS PINLOCK betét ajándékba, légterelő bogárháló.
Plexi típus: HJ-20M, 95% UV védelem.
Dupla D-gyűrű.
Mi hiszünk benne és ezt bizonyítani is tudjuk :D Lessétek meg a videókat!
http://darazsgarazs.hu/termek/...
http://darazsgarazs.hu/termek/...
Már elkellt!
Meg van még a 2 részes ruha?
Protektoros?
http://www.ebay.com/itm/WINDJA...
FF352 ROOKIE- Az LS2 belépő zárt modellje, egyszerű, komfortos, megbízható
A ROOKIE héja KPA, egy LS2 által kifejlesztett termoplaszt, mely extra könnyű és nagyon jó ütés elnyelő képességgel bír. A SHARP teszten a lehetséges 5 csillagból 4 csillagos minősítést nyert el, ami a kategóriában nem gyakori. Sportos vonalvezetés, magas komfort jellenzi.
Gyorszáras plexije karc és páramentesített felületű, torzításmentes polycarbonate.
A belső bélés 3D-s arcpárnái, a lélegző antiallergén anyagok kényelmes viseletet adnak. A bélés természetesen teljesen kivehető és mosható.
A szíj gyorszáras, könnyen kezelhető.
Homologizáció: ECE-22-05
ÁR: 15.000Ft
Ár 15000Ft
Kék shox bőrkesztyű 6000Ft
36 női vagy gyerek túra csizma 10.000Ft
06-70-3734137
bekiss2@gmail.com
Hátha valakinek kell egy női,vagy egy férfi cordura kabát! A női az olyan L-es, a másik igaz hogy L van beleírva de szerintem XL-es méretű! 10 darab ezres/kabát!
A bőr retró kabát is XL-es, a nadrád meg 54-es! Ez a kettő 12 darab ezrest kóstál!
Segitséget kérnék csizmát szeretnék vásárolni és lenne pár kérdésem.
44-es a lábam vagyis jobb 1el nagyobb méretét rendelni?
Az orrvas nélküli csizmák is jók? (Scott mx 250, vastagnak tűnik az orra és lehet zavar váltásnál)
Köszi a válaszokat!