De maga ez a Roll Off leszerelhető nem? Kb. ugyan az a tiéd is, és a Roll Off-t a tiédre is ugyan úgy rá lehet pattintani. Ha lée lehet venni és mindenképpen levenném, csak hát ha szettben ennyi, akkor tök jó!
Eladóvá vált AGV K-4 Vyrus sisakom. Mértet: M 57-58 (7 1/8 - 7 1/4)
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft.
Mikor megvettem úgy gondoltam, hogy később kicsit tágulni fog, ezért passzosabbat vettem. Kb. 10 alkalommal volt rajtam, de ez nem tágult semmit. A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. Ez abból adódik, hogy nem bőr bevonatú az a rész, hanem valami habszerű anyag, ami nagyon könnyen sérül. A világos plexin vannak apróbb karcok. Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam. Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni izoli76@gmail.com címen lehet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben Sz.Sz.B.M.
Az ár: 40.000 Ft. Alku Nincs!
konkrétan nekem ez van http://www.aunergyor.hu/cross-... én szeretem rollosat ne vegyél szerintem felesleges ha csak nem versenyzel drága bele a roll ....
A kérdésem az lenne, hogy ez a fólia letépő bizgenytű hogyan működik? Gondolom levehető. Valami videó, vagy értelmes leírás a használatáról van valahol?
Eladó X-Lite X-701 sisak szürke színben, S-es méretben. Egy szezont használtam. Nekem sajnos kicsi, úgy 200km után erősen nyomja a fejemet.
További info itt van róla.
Akkor úgy fogalmazok hogy a sisakról mi a véleményetek én már megnyertem a licitet már chicagoban jár a sisak :) , de nem vágom az angolt annyira és ezt ha jól fordítottam a brp cég formálta át kicsit lekerült róla a scorpion logo és hátuljára egy brp matrica ... de attól még full EXO 1000
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0370 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek. Krosszozásra kellene egy jó minőségű protektoring de megfizethető áron. Valamilyen tanács,link vagy hasonló?:) én ezt néztem: http://www.kepesmotor.hu/prote... szerintetek az ilyen "utángyártott" protektoringek is jó minőségű anyagből vannak vagy inkább felejtős?
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft.
Mikor megvettem úgy gondoltam, hogy később kicsit tágulni fog, ezért passzosabbat vettem. Kb. 10 alkalommal volt rajtam, de ez nem tágult semmit. A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. Ez abból adódik, hogy nem bőr bevonatú az a rész, hanem valami habszerű anyag, ami nagyon könnyen sérül. A világos plexin vannak apróbb karcok. Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam. Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni izoli76@gmail.com címen lehet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben Sz.Sz.B.M.
Az ár: 40.000 Ft. Alku Nincs!
Scott
A kérdésem az lenne, hogy ez a fólia letépő bizgenytű hogyan működik? Gondolom levehető. Valami videó, vagy értelmes leírás a használatáról van valahol?
Keresek 46/47-es Tech 10/Sg12 csizmát....akinek van jó áron,az jelentkezzen.
További info itt van róla.
Ha valakit érdekelne. L-es méret, saját, használt. ár:9999 ft
Plusz itthon a vám meg áfa...
http://www.ebay.com/itm/Scorpi...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0370 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Kérnék egy kis segítséget tőletek. Krosszozásra kellene egy jó minőségű protektoring de megfizethető áron. Valamilyen tanács,link vagy hasonló?:) én ezt néztem: http://www.kepesmotor.hu/prote... szerintetek az ilyen "utángyártott" protektoringek is jó minőségű anyagből vannak vagy inkább felejtős?