Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miután leszoptál
Motoros bőr Racer, protektoros kesztyű. ÚJ!
Mérete M-es.

ÚJ!
Ára: 8 000,- Ft
dugunk is? Lehetsz a csajom!
Arlen Ness G-2126 bőr, protektoros verseny kesztyű
Mérete: S
Eredeti ára: 29 900,- Ft
Én itt most akár 17 500,- Ft-ért eladom.
Eredeti, ÚJ!
Csak vigyázok az alakodra...
Hát, a sérülés, ahol nincs zőődföstíík, az kb 2 db 2mmx5mm, ahol meg fekete, az meg kb 1 cmx2 cm! Sima használatból eredő kopásnak gondoltam, a feketeség meg fel sem tűnt! A kopás az nálam olyan, mint a kék ruhámon:
Amúgy most mentem fel 3x az emeletre miattad, csak, hogy tudd!
Most ez komoly kérdés volt?
Nézd meg a honlapjukon, ha valamiért nincs fent, de fent van...
Akkor van ott tel szám, hívd fel őket és megmondják...

google....
Hüvelyk ujj környéke textil, tenyér bőr, ujjak közt textil, felül perforált bőr!
zsír Dumáltunk a sráccal, akié a ruha volt. A bal vállán tényleg van egy kis horzsolás? Azt egy Transit tükre csinálta
Vékony, a kezemre pont passzentos, de mivel az idő szar, még nem próbáltam... Úgy gondolom, ennyi pénzért, ha 2 szezont kibír ( ) megérte! Esni nem szeretnék benne, a kéz bütykeinél van "protektor", tenyér rész erősített! Nem egy Húúúbammeg, de nyárra tökéletes! Minnyá csinálok pár képet!
Inkább aszongyadmeg, hogy milyen!
Helló Tevéné!
Pohi hozta nekem is, 8k/darab volt + a posta! Szólj neki, hogy kellene, mert megrendelésre hozza őket, kb 2 hét az átfutás!
Szia!
Szia megrendelésre hozod a kesztyűket?Lehet engem érdekelne ,mennyibe fájna?
Üdv
Era
köszi szépen, szeptemberbe írok majd tapasztalatot :)
aláöltözőt vegyél, pl. Helly Hansen Dry. 10 foktól 30-ig szárazon tart és kényelmes, így nem fogsz megfázni.
kényelmetlen lesz, és nem is véd annyit, mint egy komolyabb gerincvédő és kétrészes ruha. Ha csak a mellény véd csípőtől lefelé mi lesz rajtad?
Szerintem ez inkább a te döntésed!Ha neked ez elég védemet ad miért ne.Nem más foja hordani hanem te.Csak legalább 2-számmal nagyobb kabát kel majd és a protektor nélkül nem tudod majd használni.(szerintem)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig cross motoroztam, de most átállok a gyorsasági motorokra és kiváncsi vagyok, hogy a crossozáshoz használt protektoring http://km-3.jspcdn.com/p/11/06... egy bőrdzsekivel megfelel-e védelemnek mivel ha nem muszáj nem szeretnék megint pénzt kiadni ilyenekre. a válaszokat előre is köszönöm
jobbfajta cordura az jó hidegbe meg még melegbe is egész elviselhető 25fok-ig
Eladó új gumik olcsón.

DUNLOP SPORTMAX D220 ST 170/60-17

DUNLOP SPORTMAX D220 ST 160/60-18

25000FT/DB
ha könnyen megfázós / felfázós típus vagyok, akkor az ilyen kora tavaszi és őszi motorozástól milyen ruha véd meg rendesen? Olyat keresek ami nem macerás a mindennapokra.
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül hogy Cölöpék Cegléden mennyiért tisztítanak bőrruhát?
az a műfogsora nem? kiugrott a nevetéstől ...törölt, azt most teszi vissza...

Csabiszkópnak, meg még sosem esett ilyen jól a palacsinta...vagy a hangulat volt nagyon jó?
Szegény Laci olyan öreg, hogy az előre megrágott palacsintát eszi a papír szalvétából ...
óóó hát tök jó volt üldözni a rendőrmotort kár hogy csekket nem adhattam

Hangrobbanást nem hallottam(!) ...de a szikrákat láttam, hol jobbról, hol balról ömlött

Augusztus 20-án nincs ilyen tüzijáték