Hát, a sérülés, ahol nincs zőődföstíík, az kb 2 db 2mmx5mm, ahol meg fekete, az meg kb 1 cmx2 cm! Sima használatból eredő kopásnak gondoltam, a feketeség meg fel sem tűnt! A kopás az nálam olyan, mint a kék ruhámon:
Amúgy most mentem fel 3x az emeletre miattad, csak, hogy tudd!
Vékony, a kezemre pont passzentos, de mivel az idő szar, még nem próbáltam... Úgy gondolom, ennyi pénzért, ha 2 szezont kibír ( ) megérte! Esni nem szeretnék benne, a kéz bütykeinél van "protektor", tenyér rész erősített! Nem egy Húúúbammeg, de nyárra tökéletes! Minnyá csinálok pár képet!
Szerintem ez inkább a te döntésed!Ha neked ez elég védemet ad miért ne.Nem más foja hordani hanem te.Csak legalább 2-számmal nagyobb kabát kel majd és a protektor nélkül nem tudod majd használni.(szerintem)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig cross motoroztam, de most átállok a gyorsasági motorokra és kiváncsi vagyok, hogy a crossozáshoz használt protektoring http://km-3.jspcdn.com/p/11/06... egy bőrdzsekivel megfelel-e védelemnek mivel ha nem muszáj nem szeretnék megint pénzt kiadni ilyenekre. a válaszokat előre is köszönöm
ha könnyen megfázós / felfázós típus vagyok, akkor az ilyen kora tavaszi és őszi motorozástól milyen ruha véd meg rendesen? Olyat keresek ami nem macerás a mindennapokra.
Mérete M-es.
ÚJ!
Ára: 8 000,- Ft
Mérete: S
Eredeti ára: 29 900,- Ft
Én itt most akár 17 500,- Ft-ért eladom.
Eredeti, ÚJ!
Amúgy most mentem fel 3x az emeletre miattad, csak, hogy tudd!
Nézd meg a honlapjukon, ha valamiért nincs fent, de fent van...
Akkor van ott tel szám, hívd fel őket és megmondják...
google....
Pohi hozta nekem is, 8k/darab volt + a posta! Szólj neki, hogy kellene, mert megrendelésre hozza őket, kb 2 hét az átfutás!
Szia!
Üdv
Era
DUNLOP SPORTMAX D220 ST 170/60-17
DUNLOP SPORTMAX D220 ST 160/60-18
25000FT/DB
Csabiszkópnak, meg még sosem esett ilyen jól a palacsinta...vagy a hangulat volt nagyon jó?
Hangrobbanást nem hallottam(!) ...de a szikrákat láttam, hol jobbról, hol balról ömlött
Augusztus 20-án nincs ilyen tüzijáték