MotorosRoy!
Supermotora sztem a bőr a legmegfelelőbb ruházat.
Írtad hogy 30.000 ft lenne a határ. Nekem van egy eladó komplett Prexport márkájú olasz, minőségi kétrészes ruhám. Színváltás miatt szabadulnék meg tőle. Ha érdekel, szívesen megegyeznék veled.
Simán jó! Ha tisztán tartottál, bőrápolózták szinte semmit sem veszít a biztonságából. Nekem volt 5 éves Arlen Nessem, ki lehetett volna tenni rá az ÚJ cimkét.
Sziasztok Supermoto vásárlás előtt állok és úgy gondoltam, hogy itt az ideje a védőfelszereléseket is megvenni,azt szeretném kérdezni,hogy mit érdemesebb venni protektort vagy protektoros kabátot? Melyik véd jobban?
Illetve ha csak protektorról van szó akkor 30ezer megállít.
Olyat keresek amivel ha zakózok is megvéd,és nem épül a testembe a protektor:D
Protektorban van olyan amin van kulcscsont védő is?
Valami protektoros kesztyűt is ajánlhatnátok!
Nagyon köszönöm a válaszotokat!
Széles utat!
Küldeni küldhetsz képet,ott a címem az adatlapomon,de színbe annyira nem jön bé a ruha Kék-fekete a mostani,a csizmám is kék-fekete. Akkor egyenlőre marad a mostani kombim De köszönöm az ajánlatot.
Ebben mondjuk igazad van,a próbánál nincs biztosabb,mert ahány fazon annyi méret. Én elég erős vagyok mellbe,vállba szóval az m-es méret az ugrott De 85kg-ra én 50-52-est biztos nem vennék. A túl nagy ruha sem jó,mert tempónál összever a menetszél a kicsi meg értelemszerűen kényelmetlen.
Ja,azért is szeretnék inkább passzentosat,hogy ha hidegebb az idő,akkor se fújjon be annyira nyak és derék részen. Meg nem tudom,melyik a jobb,a pont jó,vagy a kicsit nagy.
Kérlek.. A 48-as méret megfelel egy EU-s M-es pólónak. Na most nekem L-es bőrruhám van,ami egy 52-esnek felel meg. Nekem ez a ruha nagy. Szóval vagy 48,vagy 50. Volt egy sárga-fekete 48-as Berik GP koptatókkal,csak az volt a baj,hogy 45-re volt kiírva,messze lett volna + nem passzol a motorhoz meg a csizmához se Majd felpróbálok ezt is,azt is,és akkor kiderül,melyik kell
A pólóhoz visszatérve M-es pólót hordok átlagos testfelépítéssel. Viszont egy póló rugalmasabb,mint egy bőrruha,szóval nem tudom Ki kell majd próbálnom
Nadrág és kabát külön-külön is. (10.000, ill. 25.000 ft.)
Sérülésmentes állapot!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...