Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo!

Valami bukó kéne az asszonyra (lehetőleg zárt és nőies kinézetű) nem túl drágán Használt vagy új tök mindegy de azért ne a kutya szájából legyen kihúzva! Ha valaki tud ilyet az írjon légyszi!
gabe7

akkor megbeszéltük hogy ha pest felé jársz hívsz....

üdv
oksa köszi .
Nincs valakinek 58-60-as bőrruhája?

egy vagy kétrészes az mindegy! max 50.000 !
Úton van, remélem jövő héten ideér és legkésőbb szombaton fel tudom adni. A posta sebességétől függ minden.
Eladó új M-es pro fekete színben. 20e ft 20cm-es kézre való
Szintén, mint a Messiást!
Eladó Prexport kétrészes (összecipzárazható) bőr motoros ruhám. 48-as méret (kb 175-180 cm testmagasság, 70-75-kg)
Könyök, váll, térd, sípcsont kemény protektorok. Gerincnél 5 kemény védőlap (nem egybefüggő). Fenéknél vastagított a nadrág.

Csere érdekel 48-as vagy, 50-es méretű kék-fekete, vagy ezüst-fekete színű bőrruhára
Baráti áron: 40.000 Ft
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Helló pohi! kb a kesztyűkből mikor lesz valami
kép a sisakról
szerinted 10ezerrel occobban ki fogja látatlanba meg venni
Eladó méretprobléma miatt egy vadonatúj Nolan N103 felnyitható bukósisak (a plexin rajta van a gyári fólia is) nagyon szép motorrroad festéssel, S-es méretben, dobozában, sisakzsákkal együtt. Az ára 85.000 Ft. A sisak új bolti ára 95.500 Ft.
gabe7

hol,mikor lehet rákukkantani?

üdv
Hello Mindenki!
A jövő héten megyek Olaszországba céges ügyben. Kérdésem lenne, hogy tud-e valaki használt ruházattal, bukósisakkal foglalkozó üzletet Milánó környékén? Érdemes lenne kinn vásárolni (olcsóbb bezserzés?)? Köszönöm
A www.louis-moto.hu-n vannak sisakokhoz különböző alkatrészek. Ott nézz körül.
gabe7

mekkora emberkére jó?

üdv
Hijnye ha nem vettem volna meg az arlen ness-t....
Sziasztok a tanácsotokat kérem egy Bolder kordura motoros ruhával kapcsolatba, itt a sportmotoron hirdetik több méret és szín az érdekelne, hogy milyen, megbízható-e ez a ruha?
Igazad van persze... függ attól is, hogy milyen motorral, mennyire intenzíven, és mennyi km a "szezon" :)

Én sportmotorral használtam (a kezeden itt van a legnagyobb terhelés) , pályáztam is (dolgozik, feszül , melegszik rendesen), versenyeztem is (2 órákat folyamatosan)... szóval elég intenzíven!

Én nem tudok vigyázni a cuccaimra...
Jó részletes leírás, köszönjük!

De az utolsó mondatoddal nem értek egyet, hogy egy kesztyűt 1-2 szezont használ az ember. Itt pár kép a régi Akitómról, ami nagyon kényelmes volt, 3 szezon és több, mint 20e km után így nézett ki. Kifogástalanul. És ez egy 10-12e ft-os kesztyű (természetesen tudom, hogy nem ez véd a legjobban a világon).
Én már a második pár GP Pro kesztyűmet nyúzom... az első is hibátlan, de sokszor megáztam benne, és emiatt ledobta néhány helyen a festéket... de műszakilag hibátlan!

A piac legjobb kesztyűje szerintem... megfelelő bőr vastagság, perforált, optimális protektorok...

Előtte volt:

Spidi, szellőzés nélkül... minden alkalommal beleizzadtam, és még a kezemet is összefogta pirosra...

Wintex Kenguru... perforált volt, kényelmes... de a kenguru bőr kikeményedett, a varrások mentén több helyen is szétszakadt...

Alpinestars GP Tech... túl proktektorozott, túl merev, nehéz ,fárasztó kesztyű volt... eladtam használtan, nem tudom hogy bírta volna hosszabb távon...

Dainese FullMetal... perorált, könnyű, kényelmes, dögös kesztyű... de a belépő nyílása túl szűk volt... így a bőrruhám nem fért el alatta, folyamatosan tolta le a kezemről a kesztyűt... ez konstrukciós hiba! (nagyon zavart)

Alpinestars GP Pro... erre eddig nincs panaszom... kínai gyártmány az eredeti is (én Pohitól rendeltem)

Az első (piros fehér) 2008-tól használom... a másodikat (fekete) ,csak azért vettem hogy legyen tartalék... ki tudja meddig lehet még jó áron hozzájutni...

Az meg senki ne gondolja, hogy egy életre vesz kesztyűt... ez bírja a legkevésbé(1-2szezon), aztán a csizma (2-3), a sisak már tovább (3-4), legtovább a bőrruha... még ha minőségi cuccot is van :(
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
Kawa Monster M-es felső 16000Ft!
06303210309
bali105@t-email.hu