Van már az új CBF 1000F szolgálatban? A régebbi CBF1000-et láttam kékben a hódmezővásárhelyi rendőröknek van, Szegeden vették azokat még a Honda Wehliben (még volt). Az újat még nem láttam.
A sisakot köszönöm egyenlőre, többfelé kérdezősködtem róla.
Az nincs, de van fekete, iridiumos kék, iridiumos arany, iridiumos szivárvány, szürke tükrös. Ezek asszem utángyártottak, nekem is arany iridiumos van a shoei-n, tökéletes minőség. Ha kell dobj egy mail.-t és megrendelem neked 1 héten belül nálad van.
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Beteg is voltam, gerincsérvvel kínlódtam 1 hónapig. Aztán az EU-s csúcs miatt vezetni jártam folyamatosan. Most meg lázas vagyok. Nem jól indult ez az év.
Egyébként menne ez, ha lenne egy szabályos fix web vállalkozás és hirdetnéd magad. Nem nagy pénzért lehetne segíteni a beszerzésben ügyintézésben.
Van is aki csinálja.....volt itt kiemelt hirdetése is az oldalon.
Ha valaki megkeres akkor elintézem neki szívesen. A sisakokat ha rendelem, az már nem ebay-ről jön, hanem fix Japán eladótól. A kesztyűk Kínából jönnek. Mindent a gyártótól érdemes beszerezni, vagy legalább is abból az országból.
Na meg elég sokan foglalkoznak ezzel.........enyhült a forgalom.
A sisakot köszönöm egyenlőre, többfelé kérdezősködtem róla.
link
Ez
megfelelne? Durván 70.000....
ez már válasz. van esetleg egy linked, hogy milyenek vannak?
Nolan N90 érdekelne S-es és fehér, tud valaki jó áron?
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Mind a kettőt annyiért szoktam hozni, a Shoei X12-t is és az Arai RX-7 GP-t is.
Egyébként menne ez, ha lenne egy szabályos fix web vállalkozás és hirdetnéd magad. Nem nagy pénzért lehetne segíteni a beszerzésben ügyintézésben.
Van is aki csinálja.....volt itt kiemelt hirdetése is az oldalon.
Na meg elég sokan foglalkoznak ezzel.........enyhült a forgalom.