Engem érdekelne 1 bomber csak nemtudom milyen méret kéne...
M es spoolom van ebből nem tudom hányas kellene..
Nemtalálok Fox kesztyű mérettáblázatot sehol.
Úgy látszik, hogy akkor csak a spidi gyárt ilyen lóbaszókra ruhát.Az 52-es már rohadt nagy volt, nem is tudtam hordani.85kg-osan pont jó volt.Egyébként utcai ruhában a konfekció méretem 48-as.Mind1 úgyis próbálnom kell.
szia, ok. Kedd délután lesz a jó ha neked is megoldható, az időpontot egyeztessük. Eladtam a ruhám, a másikhoz egy hosszú szárú Held kesztyűt vettem. Fotót majd csinálok.
Szia! Megoldható, Az Óbuda center neked megfelel? Hétköznap melyik nap lenne jó neked? Mikor? :D tudsz küldeni róla pár fotót? (úgy is légyszi, hogy a kezeden van)....:D Miért adod el? :D
széles utat!
Krisz
Szerintetek milyen a ruhaméretem?(kétrészes bőrruha)
178cm és 73 kiló vagyok.48 vagy 50?
Volt egy spidi bőrruhám 52-es de azt eladtam mert kifogytam.
Szerintem a 48-as jó lenne, szeretem ha kicsit passzentosabb a ruha és nem lóg a valagamon
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL,Rizla+Gp L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Szia egyik barátomnak kéne vagyek kesztyűt,de olyan kéne ami nem egy szezont bír(mondjuk mindennapos használatnál)
Melyiket vagyem neki az sp1-et vagy a gp .
Ha megvan aszín e rendelnék ok?
Meg apukád feltudja még hozni vagy valaki?
Ha kell valakinek Alpinestars GP Pro 20.000-ért (full fekete, fekete-fehér, kék-fehér, piros-fehér színekben, M L XL XXL méretben), Alpinestars Sp1 16.000-ért
vagy Fox Bomber 7000-ért (fehér vagy fekete színben) akkor dobjon egy emailt, mert hétfőn készülök rendelni pár darabot .
Engem érdekelne 1 bomber csak nemtudom milyen méret kéne...
M es spoolom van ebből nem tudom hányas kellene..
Nemtalálok Fox kesztyű mérettáblázatot sehol.