Sziasztok!
Érdekelne valami ruhatisztítóról, illetve javító, méretre igazító cég. Ha valaki tud ilyenekről, legyen oly kedves írja be a cég adatait!
Köszi
Sziasztok! Van pár eladó bukósisakom, mind nagyon szép állapotban van. Vigyétek, mert kell a pénz az ARAI-mra.
X-Lite X801 L-es 33e ft, Shark S500 van S (kék) és L (ezüst) 13e ft/db, SHOEI S20 L-es 18e ft. A kisebb Shark az asszonyé volt, alig ment vele párszor. A SHOEI -t meg ha nem viszitek el megmarad a Schwalbe-hoz!
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Kamu sisakkal még nem találkoztam. Nemrég rendeltem egy srácnak Shar RS3-at 36.000 volt kintről + vám, és még mindig olcsóbb volt mintha itthon vette volna több 10.000-el.
HA véletlenül valaki szeretne barátnőjének/párjának egy jó és olcsó cordura kabátot Nézze meg a linkemet:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Bocs, hogy csak most válaszolok.
A pólók kitűnő minőségűek, semmi gond nincs vele, nem ilyen kínai szarok.
A posta pedig sajna ennyi, futár viszi ki őket.
Tel.: 0036305204066
A postát én állom!
Érd: tyt001@freemail.hu ; 70/6199777
Kb 3 hét.
Tudna esetleg valaki segiteni? Alpinestars Supertech R-t keresek
41-t,feketét. A német 280€ alatti áron.
Üdv,csako.
Érdekelne valami ruhatisztítóról, illetve javító, méretre igazító cég. Ha valaki tud ilyenekről, legyen oly kedves írja be a cég adatait!
Köszi
X-Lite X801 L-es 33e ft, Shark S500 van S (kék) és L (ezüst) 13e ft/db, SHOEI S20 L-es 18e ft. A kisebb Shark az asszonyé volt, alig ment vele párszor. A SHOEI -t meg ha nem viszitek el megmarad a Schwalbe-hoz!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Dainese T3 52-es 2részes bőrruha piros-fekete szürke (apró kopás az alkaron).
45ezer magyar forint