Sziasztok! SUOMY egyrészes overál elado 54-es méretben fehér-fekete-piros/narancs/ szinben az uj ára 179900ft volt tavaly.Van hozzá egy xl-es carbon kesztyü aminek 24500ft volt az ára. Méretprobléma miatt eladnám ha valakit érdekel...
Hali!
nekem van egy eladó ha érdekel. IXS-HX-355, L/60 méret, felnyitható állú, kivehető mosható béléssel, bogárhálóval, orrvédővel. utánnanézhetsz, nem gagyi.
Hello, látom nagyon szenvedsz a sisak témában. Ha elfogadsz egy tanácsot ne ezen spórolj! többet ér a fejed épsége 10-20 ezer forintnál szerintem. Ha mégsem, semmiképpen ne vegyél ilyesmi sisakot mint a linken, kínai vacak. Ha jól körülnézel találsz használt, jobb minőségű sisakokat kb ennyiért, habár az igazi egy új lenne, több szempontból is. Én is végig jártam ezt a témát nemrég...
Csao! Szerintetek mi a méretem ? 175-6 körüli magas vagyok és 80-85kg között mozgok. Na most vettem egy 54es suomy ruhát de az segben nagy de ha kiegyenesedek akkor meg majd szét pattan elöl. Az 52es az kg-ban kb milyen emberre jo?,
Sziasztok , lehet most sokat kérek , de ki tudja ! Állból felnyitható sisakot keresek , L-es méretben , lehetőleg valami márkája is legyen + a bélése legyen kivehető ! Ez a legfontosabb . 15-20 e. forint értékben Köszönöm
Ha nem jön össze semmi marad ez http://gps.unas.hu/spd/MS70494...
A Suomy bukóhoz! Nekem is az van zsír új volt a bukóm lerepült a takaróidom a pleximechanikáról! a hozzá való 18e a fekete 8e az átlátszó meg 9e ha jól emlékszem!Azt mondom passzold el és vegyél egy másikat.
Hy all! Írnátok pár olyan szöveget, ami nem túl hosszú és egy külsős(nem jártas a motorok körében) ember is tudja belőle, hogy oda meg vissza vagyok és imádom a motorokat. Nem tudok mit kitalálni, hogy rányomjam a dzsekimre
még mindig keresek S-es méretben hosszúszárú alpinestar, berik, dainese stb kesztyűt akinek lenne valamilyen elfogadható áron lehetőleg fekete vagy piros feketében irjon és képet tegyen fel.
THX
Egy kis segítség kéne. Kaptam egy kissé leharcolt Suomy bukót. Nem tudom beazonosítani, hogy mi a pontos típusa, pedig kellene hozzá alkatrész. Az érdekelne, hogy ki, hol javít, árul alkatrészt Suomyhoz? Illetve megadnám a sisakon fellelhető információkat, és ez alapján valaki hátha ne tudja azonosítani. Nekem a képek alapján Explorernek tűnik.
A plexin NL6 cikkszám van, alatta 097601 cikkszám. A sisak hátulján Bargy design felirat. A dupla D gyűrűs csatton 0558868/P cikkszám ,mellette 115087 cikkszám.
Ennyi, további információ nincs a sisakon. Amire szükségem lenne hozzá:
A sisak tetején lévő 2 db, 3 állású szellőző állítást segítő V alakú beömlő. Plexi, mindkét oldali racsni a plexihez, és az ehhez tartozó takaró. Valamint a plexi alatt található beömlő takaró.
Ha valaki tudna esetleg szervízt hozzá, az is jó lenne.
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
36-os Női túra csizma 3X volt használva.
Ár:15000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
nekem van egy eladó ha érdekel. IXS-HX-355, L/60 méret, felnyitható állú, kivehető mosható béléssel, bogárhálóval, orrvédővel. utánnanézhetsz, nem gagyi.
http://www.kepesmotor.hu/felny...
pl egy alternatíva (nem én árulom, most találtam a hirdetések között)
Ha nem jön össze semmi marad ez
http://gps.unas.hu/spd/MS70494...
Cserélném komolyabb speed kesztyűre, gerincprotektorra!
THX
Bár ezek nem a motoros ruházat szerves részei,de ha valakit érdekel ilyen vagy ehhez hasonló ékszer,írjon bátran:
ezusturge kukac gmail pont com
Üdv,Ürge.
a yamahába lehet rendelni a shoxbol hozzák pestről
vagy a yamaha németh-nél is tudsz rendelni ők meg a louisbol hozzák
Ár meg1ezés szerint.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Egy kis segítség kéne. Kaptam egy kissé leharcolt Suomy bukót. Nem tudom beazonosítani, hogy mi a pontos típusa, pedig kellene hozzá alkatrész. Az érdekelne, hogy ki, hol javít, árul alkatrészt Suomyhoz? Illetve megadnám a sisakon fellelhető információkat, és ez alapján valaki hátha ne tudja azonosítani. Nekem a képek alapján Explorernek tűnik.
A plexin NL6 cikkszám van, alatta 097601 cikkszám. A sisak hátulján Bargy design felirat. A dupla D gyűrűs csatton 0558868/P cikkszám ,mellette 115087 cikkszám.
Ennyi, további információ nincs a sisakon. Amire szükségem lenne hozzá:
A sisak tetején lévő 2 db, 3 állású szellőző állítást segítő V alakú beömlő. Plexi, mindkét oldali racsni a plexihez, és az ehhez tartozó takaró. Valamint a plexi alatt található beömlő takaró.
Ha valaki tudna esetleg szervízt hozzá, az is jó lenne.
Köszi
Dusán
Eladó Auner márkájú, XL-es cordura fekete kabát ,hibátlan állapotban!
15.000 pénz.
Eladó Dainese T3 52-es 2részes bőrruha(könyékrészen kicsit hibás) 65.000 pénz
Moto Gp felsők rendelhetőkM. L.XL méretben 15000Ft/db áron.Vannak kabátok is!
Monster Energy kapucnis pulcsik minden méretben 10000Ft/db.
bali105@t-email.hu 06303210309
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
36-os Női túra csizma 3X volt használva.
Ár:15000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
(Részleten a nevemnél hirdetésben )