Köszike a gyors választ és segitséget hát elég szoros volt és kényelmetlen poloban néztem,nem vagyok egy kis alkatu csávo.
még azt mondták a boltban hogy még ez is nagy jo mondom persze egy probát most megért megnéztem hogy tudjam hogy mekkora kell,166 ezer volt csak a bőrdzseki enyhén huzos.
ma mondta egy motoros haverom hogy a skype bőrruhák is nagyon jok olyat esetleg hol tudok nézni merre van a bolt?
hondában néztem Dainese t az nekem nagyon drága.
Arlen Ness,Berik Skype ezeket sorolgatták hogy ezek azért jok.
Első nagy motorom ha tehetem vigyázok rá meg magamra és ha esek akkor legalább ugy hogy tul éljem.és ha ez a ruhán mulik akkor inkább a jobbat veszem meg ha drágább akkor is.
Ha csak egy kicsit szorít nem kell, a bőr rád idomul, amennyiben bőrből van a kabát, de ha nagyon kényelmetlen volt, bevágott szorított, foltot hagyott, akkor valóban kell egy nagyobb.
Olyan ez mint a bukó sisak. az elején kicsit szűk, de aztán rád idomul.
Nem szabad, hogy bő legyen, lobogjon rajtad. Minél jobban rád idomul és felveszi a tested alakját, annál jobb.
Illetve kérdés az is, hogy-hogy próbáltad fel?
Pulóverrel? nyáron az nem lesz rajtad!
De, azért egy vékony pulcsi nem árt, ha aláfér!
Ha elszorít, bevág, nem kapsz benne levegőt, akkor csere nagyobbra!
Ha megveszed és továbbra sem bővül, tehát szűk marad, azon még tudsz segíteni egy kicsit. Víz alá vele, majd motorozás, míg megszárad. Ráidomul teljesen. Csak mielőtt teljesen megszárad kend le bőrápolóval. akkor le is tudod majd venni...
Nem lesz beton kemény.
üdv. eladó 2 darab agv. bukósisak, egyik enyhén sérült,(nem bukás miatt), másik hiányos (plexi és 2 oldala) kis méretűek . csak egybe eladók. ár 20 eft 0620/992-4528
Eladó AGV K3 Top Ghotisa Black Rosi Replika egy szezont használt hibátlan S-es bukósisak viztiszta + sötét plexivel.Új ára 56000+ sötét plexi 13600!
Ár:45000Ft
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Eladó egy utasként egy szezont használt S-es Akira sisak!Nagyon szép állapotban van szinte új.
Ár:12000Ft postával
36-os Női túra csizma 3X volt használva.
Ár:15000Ft postával
06303210309
bali105@t-email.hu
Helló , megérkezett a nadrág ... mintha rám szabták volna A cipzárt is sikerült megcsinálni , úgyhogy ennyi Ft-ért szerintem nagyon megérte ! Köszönöm még 1x . Balesetmentes szezont , és széles utat kívánok
Lenne pár Off-road mx cucc eladóba.
- Fox Racing gear combo red/white 29.000Ft új, bontatlan (34" XL)
- Fox Racing mez (AMA Supercross design új, bontatlan, XL méret) 8.500 Ft
- Scott Voltage Pro Air Teddy Blazusiak Blue/White zebra (új, 15.000 Ft)
- Oakley O-Frame black/clear (használt, 7.000 Ft)
Egyéb:
Team Suzuki GSX-R Póló!
Több méretben!
9900 Ft...
Hivatalos forrásból!
Új ára : 13500
0670656 8383