HALI MINDENKINEK.KERESEK:bukósisakot szeretnék vásárolni,lehetőleg sötétített plexivel vagy tükrös Les bukót.Lehet:Marushin,AGV,HJC,stb...várom képeket korrekt árral a jose104@mailbox.hu-Előre is köszi...........
Nem probléma. Kifizeted átutalással, elküldöm postán. Ha nem jó visszaküldöd én meg visszautalom a pénzt, max. a vissza út árát bukod el ami 800 Ft, én meg az odafelé menő posta árát. Volt már így mással is.
HALI MINDENKINEK.KERESEK:bukósisakot szeretnék vásárolni,lehetőleg sötétített plexivel vagy tükrös Les bukót.Lehet:Marushin,AGV,HJC,stb...várom képeket korrekt árral a jose104@mailbox.hu-Előre is köszi...........
igen :( de sajnos kicsi rám , az eladó benne van a cserében , mert vaterán intéztük az üzletet , de 2 hét mire tud pénz szerezni , addig meg lehet én is eladom .
Sziasztók!
Eladó egy zsír új amerikai FOX ACCESS endúrós dzseki. XL-es méretben.
185 centi és kb 85 kiló vagyok..kis bojlerrel has tájékon, protektor mellényre húzva is tökéletes a mérete :-))
Posta megoldható!
Főbb jellemzői:
-lecipzározható ujjak
-cipzáros zsebek és szellőzők
-cipzáros zseb a hátán a lecsatolt ujjak számára
-kivehető könyökvédő
-izzadásgátló belső
Újpest központban meg tudom mutatni...vagy egyéb képeket küldök ha kell!
Helló . jók a méretek ! Megvenném akkor 5000+postáért , postázni tudod utánvételre? 100% hogy kell , mert megyek motort venni a héten , és valahogy el is kell hozni ebben a cudar időben ! Címem : 2191 Bag Rózsa Ferenc 9 Katona Norbert , köszönöm !
keresek S-es méretben berik, alpinestar, spidi vagy dainese hosszúszárú kesztyűt fekete vagy piros feketében akinek van eladó irjon és tegyen fel képet róla.
Nekem az L-es kezemre feljön, de nehezen hajlítom be a kezem kormányfogásra. Egy próbát megér.
Akkor küldöm a nadrágot. Megpróbálom még ma, de legkésőbb holnap reggel ha úgy jó.
Esetleg más méretjelölés, pl 8-9-10?
Üdv
Gábor
S-es ára 25000ft
Teszt:
http://www.motorosvagyok.hu/magazin/tesztek/235-ls-2-delta-
felnyithato-sisakteszt
Eladó egy zsír új amerikai FOX ACCESS endúrós dzseki. XL-es méretben.
185 centi és kb 85 kiló vagyok..kis bojlerrel has tájékon, protektor mellényre húzva is tökéletes a mérete :-))
Posta megoldható!
Főbb jellemzői:
-lecipzározható ujjak
-cipzáros zsebek és szellőzők
-cipzáros zseb a hátán a lecsatolt ujjak számára
-kivehető könyökvédő
-izzadásgátló belső
Újpest központban meg tudom mutatni...vagy egyéb képeket küldök ha kell!
28.500.- jó magyar forint
Szegeden vagy Budapesten lehet felpróbálni. Ha érdekel jelentkezz.
Mob.: 06-30-575-1332
Eladó,egy NITRO MX-410-es Bukó M-es Méret.8000ft.PROGRIP páncél.7000ft.Jaffson full protektor L-es.11000ft(ez új).Postázom