Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz szépen a gyors választ :)

Am azért kérdeztem mert most veszek -vettem- egy SETUP VISION (eredeti ára 32e Ft) csizmát, és már 4 szezont használta az előző tulaj, de a képek alapján amiket küldött jó állapotban van...

Az igazság az hogy elég nagy lábam van (46) és nehéz rá használt csizmát találni, most pedig találtam, és kaptam az alkalmon...

Névnapomra megkapom! (anyáméktól! és dolgozok eleget érte mielőtt valaki kötözködne!) Ha az alapján amit írtál, nekem kifog tartani egy jó darabig , nagy túrákat nem fogok vele menni, mivel 50-es a gépem....
Szekrényben meg határ a csillagos ég.
Sok! Én 3 éven és majdnem 50ezer kilométeren keresztül nyúztam egy drágának nem mondható falco csízmát, mire lecseréltem, mert tönkrement. Ha motorral mentem valahova 90 százalékban az volt rajtam..suliban dizsiben városnézés közben stb

Keveset használva sztem 5+ évet is kibírt volna
Sziasztok!

mennyit bír ki egy csizma, ha nincs agyonhajszolva? (időtartamra gondoltam! Pl. hány szezon?)
Nem egy márkás gondoltam, hanem egy kb. 30-40e Ft-os alap csizmára!

Ricsi
valakinek van e tapasztalata arany iridium plexivel?
Azzz tuti nem sötétedős.Tavaly volt 16e.
8e a sima.
Nem teljesen sötét.......Bevált csak ne esett volna le.Vehetek másikat.
Hello!
Nekem a sötét plexi van, nappal király, utána már nem. H.szoboszlón árul egy srác photocromot, - fényre sötétedik - azt érdemes, mert nem kell cserélni. Talán 7500 - ért. Csak nekem most momentán 1 kanyi vasam sincs.
OK. Az Ára érdekel Meg 1 pár kép is jo lene a tc9027@gmail.com os cimre
helo!
van egy foloszleges kabatom, inkab nyari, van hoza val es konyok protektor
Sziasztok!

Bukósisakot szeretnék venni, kinéztem a Marushin 777 Samurai típust. Plexiből melyiket érdemes venni? Szivárvány, ezüst vagy füst színűt? Melyik miért jó?
Köszönöm!
Eladó! Dainese T3 2részes bőrruha. Árban megegyezünk, ha valakit érdekli. 4 éves
Nekem egy zárt Shark S650 Sharky-m van! 20ezer!
esetleg valakinek enduro bukó xl méretben?
valami könnyű kivitel 40 ezerig
ütött-kopott nem gáz csak a plexi legyen karcmentes
bp, kiskőrös közelében
Szia van kék fehér kétrészes "spyke"
Katayungánál van bizományban letéve tisztitott átvizsgált darab.
tel:+36309769428"M Zsuzsi"
Üdv S Laci
valakinek 50 es méretu ruha elado? valami elfogathato Áron és álapotban fehér_kék szinben érdekelne a legjoban
szoptatós alsógatya?
érdekelne engem is...
Szoptatós melltartó ....alsógatya nincs?
Eladó kushitani női egyrészes ruha. Frissen tisztítva. Belseje újraprotektorozva, mivel a gyári protektorok gyengék voltak. Új térdkoptató. kb 170-175 cm magas, 65-70 kilós nőre való.Sérülésmentes állapot. Páromon kb 4x volt.
Ár: 60.000.-Ft
(cserélhető is értelmes dolgokra)
Köszi az infót ! Megnyugtattál
Szia!

Itt találod az általam forgalmazott termékeket.
Nem csak motoros cuccok... nem nevetni...

http://www.vatera.hu/listings/...

Üdv KillBill.